אקנה ושימוש ברואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה ושימוש ברואקוטן
    ששששששששששששש
    25/11/2007

שלום רב,

מזה כ 4 שנים אני סובלת מאקנה. השבוע ביקרתי אצל רופא העור אשר המליץ לי לעשות שימוש ברואקוטן כפתרון לבעיה או אור כחול. הוא הפנה אותי לבדיקות ואני מחכה לתוצאות.
    השאלה שלי: היות ואני מפחדת מהשימוש ברואקוטן בגלל תו]עות הלוואי שלה, האם שימוש במינונים קטנים יכול למנוע את ההתפרצות של הפצעים והיובש בעור או שמא זהו חלק בלתי נפרד מהתהליך?
    לגבי האור הכחול, הוא הסביר לי שזה עובד ב 90% מהמקרים ואמר שהוא לא יכול להתחייב לתוצאות.. בנוסף, האם במידה והטיפול באור כחול אכן עוזר, האם הוא לצמיתות במקרים של בעיות הורמונליות הנובעות משחלות פוליציסטיות?
    אני מכירה מישהי עם שהייתה לה בדיוק אותה בעיה כמוני וכיום היא בהריון והעור שלה נקי מפצעים וכתמים והיא לא השתמשה בטיפולים שהוצעו לי. האם עדיף פשוט לחכות ולהניח לזמן לעשות את שלו או שזה עלול רק להחמיר?
    האקנה שלי מדורגת כאקנה קלה.

תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה ושימוש ברואקוטן

הוספת תגובה

• למה התעלמתם מהשאלה שלי?

ששששששששששששש
    26/11/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    01/12/2007

לא התעלמנו ענית כבר על שאלתךניתן לטפל באקנה קלה במינונים נמוכים של רואקוטן ואולם קימים טיפולים מקומיים יעילים גם טיפול באור כחול יכול לעזור ואולם לאור באבחנה של שחלות פוליציסטיות ובמידה וקימת בנוסף בעיה הורמונלית יעילות הטיפול נמוכה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו