מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים מוגלתיים בפניםלאה13/10/2010
שלום.רציתי לשאול אני בת 23 ויש לי פצעים רצינים בכל הפנים חלקם מוגלתיים
אני לא חושבת שזה פצעי בגרות עקב גילי ובגיל העשרה עברתי את פצעי בגרות.
יש מצב שזה מלחץ כפי שהבנתי.
איזה טיפול אתה ממליץ לי לעשות כדורים\משחות\או אולי טיפול קוסמטי אשמח לתשובה מפורטת תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בפנים והטיפול בטכנולוגיית IPL
איריס לוי14/10/2010שלום רב,
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אקנה, הינה למעשה דלקת בלוטות החלב וזקיקי השיער בעור. ברוב המקרים מקורה של תופעת ה"אקנה" בחוסר איזון הורמונלי בגוף הנפוץ בעיקר בתקופות השינויים ההורמונליים האופיניים לגיל הנעורים. אולם חשופים לתופעה לא פחות, אנשים בתקופות של עצבנות וחרדה, (למתחים נפשיים השפעה ניכרת על האיזון ההורמונאלי). במקרים מסוימים מופיעה תופעת האקנה גם כסימן מלווה למחלות פנימיות שונות או בעקבות טיפולים תרופתיים המפרים את האיזון ההורמונאלי והיא עלולה להמשך עד שנות הארבעים.
טכנולוגיית IPL לטיפולי אקנה - בהליך פשוט ללא כאב, מהיר, קצר ואפקטיבי הבטיחותי ביותר מבחינה רפואית.
מכשיר ה-IPL פותח בטכנולוגיה חדשנית, המכשיר נותן את המענה הטוב ביותר לבעיות עור אסתטיות הניתנות לשיפור משמעותי ביותר – לטיפול נרשמו אחוזי הצלחה גבוהים ביותר, ללא הזרקות וללא ניתוחים.
עקרון הפעולה בטכנולוגיית IPL הינו החדרת אנרגית אור חזקה ההופכת לאנרגית חום מרוכזת וממוקדת מבלי לפגוע בסביבה הקרובה.
טיפול באקנה בשילוב עם טכנולוגיית ה- IPL נמצא יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה (P. ACNE) ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן . הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.
טכנולוגיית ה-IPULSE יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים (חומים/אדומים) הנלווים לעור אקנתי.
כתבות נוספות ומידע רב בנושא תוכלי למצוא באתר הבית שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מוגלתיים בפנים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ17/10/2010לאה שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)