מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי פנים אגרסיביםלירון14/10/2010
שלום, לאחרונה עברתי טיפול פנים אצל קוסמטיקאית רפואית, איני מבינה מהם ההבדלים.
הטיפול החל בבדיקה של עור הפנים במאין מכשיר שכיסה את העורף והפנים וכלל תאורת אולטרה סגולה שהעירה את הפנים שלי. אני מנומשת מגיל צעיר מאד ולאחרונה התחלתי לסבול מפיגמנטציה בעור מעל השפה העליונה, כזו שבולטת ומפריעה לי. אחרי הבדיקה הנ"ל הבנתי שהפיגמנטציה היא בכל הפנים ושאני חייבת לבצע טיפול מונע. זה בהמלצת הקוסמטיקאית, כמובן שבשלב זה קבלתי בהמלצתה מגוון מוצרים כגון, ויטמין C , קרם פנים, קרם הגנה , קרם לילה. סרבתי בנימוס למגוון המוצרים.
שאלתי היא, האם בדיקה שכזו מוכרת לכם, האם להסתמך על בדיקה כזו או שרצוי בשלב זה לגשת לרופא עור, אם כן אני זקוקה להמלצה (מכבי).
האם קרמים כאלו ואחרים באמת יכולים לטפל בפיגמנטציה?
האם קיים הבדל בין קרם הגנה שנמכר בפארמים השונים לבין קרם הגנה המוגדר רפואי?
אודה להתייחסותכם,
תודה מראש
ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פנים אגרסיבים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ17/10/2010לירון שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אם את מתכוונת לשימוש באור אולטרה סגול הרי שהבדיקה מדגישה את נזקי השמש הקיימים בעור.
קרמי הבהרה במרשם רופא בעלי ריכוז משמעותי של חומרי הבהרה מסוגלים בהחלט לפתור בעיות פגמטציה . אינני מכיר את ההגדרה קרם הגנה רפואי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)