טיפולי פנים אגרסיבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פנים אגרסיבים
    לירון
    14/10/2010

שלום, לאחרונה עברתי טיפול פנים אצל קוסמטיקאית רפואית, איני מבינה מהם ההבדלים.
    הטיפול החל בבדיקה של עור הפנים במאין מכשיר שכיסה את העורף והפנים וכלל תאורת אולטרה סגולה שהעירה את הפנים שלי. אני מנומשת מגיל צעיר מאד ולאחרונה התחלתי לסבול מפיגמנטציה בעור מעל השפה העליונה, כזו שבולטת ומפריעה לי. אחרי הבדיקה הנ"ל הבנתי שהפיגמנטציה היא בכל הפנים ושאני חייבת לבצע טיפול מונע. זה בהמלצת הקוסמטיקאית, כמובן שבשלב זה קבלתי בהמלצתה מגוון מוצרים כגון, ויטמין C , קרם פנים, קרם הגנה , קרם לילה. סרבתי בנימוס למגוון המוצרים.
    שאלתי היא, האם בדיקה שכזו מוכרת לכם, האם להסתמך על בדיקה כזו או שרצוי בשלב זה לגשת לרופא עור, אם כן אני זקוקה להמלצה (מכבי).
    האם קרמים כאלו ואחרים באמת יכולים לטפל בפיגמנטציה?
    האם קיים הבדל בין קרם הגנה שנמכר בפארמים השונים לבין קרם הגנה המוגדר רפואי?

אודה להתייחסותכם,

תודה מראש

ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פנים אגרסיבים

הוספת תגובה

• טיפולי פנים אגרסיבים - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    17/10/2010

לירון שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אם את מתכוונת לשימוש באור אולטרה סגול הרי שהבדיקה מדגישה את נזקי השמש הקיימים בעור.
    קרמי הבהרה במרשם רופא בעלי ריכוז משמעותי של חומרי הבהרה מסוגלים בהחלט לפתור בעיות פגמטציה . אינני מכיר את ההגדרה קרם הגנה רפואי.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו