קשקשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשקשת
    רימון
    16/10/2010

שלום רב

יש לי קשקשת קשה על הראש, זה עובר אצלי במשפחה. רק שלאף אחד המצב אינו כה קשה כמו שלי. עברתי כמה וכמה מומחים וטופלתי בכמה וכמה שמפואים וטיפות.
    הרשימה היא:
    xerial - עוזר רק בחפיפה יום יומית במידה ועוברים יותר מ20 שעות מהחפיפה האחרונה הראש מתמלא קשקשים ברמה כזו שאינני יכול להיראות בפומבי.

ניזורל - אינו מתאים כלל, גירוד חזק וקשקשת אין סופית רגע לאחר החפיפה.

סבוסל - קשקשת מופיעה לאחר כמה שעות (אם כי לאור ההמלצות החמות של הרופא שלי אני מתכוון לנסות אותו שוב בקרוב)

אגיספור - המלאך השומר שלי. בתחילת דרכי עם אגיספור, חפיפה אחת הייתה מחזיקה תקופות ארוכות מאוד. לאחר חצי שנה של שימוש ההשפעה החלה לרדת ואני משתמש בו רק למקרים קיצוניים ביותר.

אלפוסיל - בדיוק כמו ניזורל גרדת וקשקשת ישירות לאחר השמפו.
    בטאקורטן - לפעמים עוזר ולפעמים לא כל פעם שאני שם את הטיפות זה כמו רולטה.

וכמובן רשימה אין סופית של שמפואים לא רפואיים חלקם עזרו, חלקם לא אף אחד מהם לא מחזיק תקופה ארוכה.

אפילו ניסיתי מסיכות ראש על בסיס ביצה ולימון ושאר תרופות סבתא (מה עשזרו בהלרגיע מצוין את העור ואולוי להמעיט את הקשקשת אך לא לפתור אותי ממני לתקופה מספקת

אנא מכם, חייב להיות שמפו כלשהו, כל דבר שיעזור לי במצב שלי. אני מבין שהקשקשת איתי לכל החיים רק שכרגע היא שולטת לי בחיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשקשת

הוספת תגובה

• קשקשת - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    17/10/2010

רימון שלום
    יש צורך לראות במה מדובר על מנת להציע לך פתרונות שונים מאלו שכבר קיבלת.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו