אין לי פתרון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי פתרון?
    דנה
    17/10/2010

אני לא יודעת כבר למי לפנות, בזבזתי כסף על טיפולים שונים לאקנה שיש לי מגיל 17 וכיום אני בת 25 וזה טרם עבר
    כמה זמן זה יכול להמשיך עוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי פתרון?

הוספת תגובה

• אל תתיאשי

ליעד
    19/10/2010

תראי אל תתיאשי, יש נשים שגם בגיל מאוחר יותר מגלות אקנה על פניהן
    לא כתבת אם הלכת אבל אני הייתי ממליצה ללכת לרופא עור, אני יודעת שלפעמים תכשירים לא מטפלים בבעיה העמוקה יותר ולפעמים זה יכול להיות הורמונלי ואני יודעת שיש נשים שלוקחות גלולות למניעת הריון כמו פלורט כטיפול בהורמונים וכתוצאה מכך באקנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה יקרה, ניסית רואקוטן?

סיגל
    23/10/2010

זה בטוח יעזור לך. אפילו שיש הרבה תופעות לוואי, כדאי לטפל בתרופה. לא מגיע לך לכאוב ולסבול. בבקשה, לכי לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי פתרון? - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    24/10/2010

דנה שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אם אכן מדובר באקנה, הפתרון היחידי למצבך הינו טיפול ברואקוטן ,שאם לא כן קיים סיכוי שהתופעה תלווה אותך עד סוף גיל הפוריות (50-55 שנים לערך).

בברכה
    ד"ר שלקוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו