עיגולים קטנים בכף הרגל האם זה פטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיגולים קטנים בכף הרגל האם זה פטריה
    מור
    20/10/2010

מלפני כחודשיים ראיתי בכף רגלי 2 עיגולים שקועים כאלו אחד ליד השני עם בשר פתוח כזה
    ואני חושבת שזה פטריה? זה לא מגרד ולא עוקץ ואין שום כאבים.. רק כשאני מותחת את העור מסביבם אני חשה מין כאב אבל ברגיל לא מרגישה את זה, זה לא שינה צורה ולא השתנה כבר יותר מחודשיים מאז שראיתי את זה..
    , לפני שאני קונה משחה יקרה בשם למיסיל וואן רציתי לדעת האם זה פטריה...?(אין לי זמן לבדוק את זה במרפאה כי יש תור של שבועיים...)
    תודה צרפתי תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמונה יותר ברורה

מור
    20/10/2010

ומה זה תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון שני...

מור
    20/10/2010

..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    25/10/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו