מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיבוי שפתייםמ.ל26/11/2007
שלום,אשמח אם מישהו יוכל לענות ולהציע משהו!
אני עושה עיבוי שפתיים בפרופורציה,אחרי טיפול שני הופיעו לי 4-5 גושים לא נראים לעין אבל מורגשים מאוד,עשו לי שתי המסות עם המתנה של שבוע,הגושים ניהיו קטנים יותר אך לא נעלמו,ביום חמישי הקרוב יש לי תור הבא-אין לי מושג מה יעשו לי הזרקה שלישית או המסה שלישית,הבעייה שאני לא יודעת מה לעשות,על מי לסמוך???להפסיק אולי או להמשיך?????????????????
בבקשה תעזרו לי להחליט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים
ד''ר מיכאל שוחט26/11/2007לא צינת מה החומר המוזרק אני מבין שמדובר בסיליקון שאחת מתופעות הלוואי הינם גושים שלעיתים ניתן להמיס אותם ולעיתים יש צורך להוציא אותם מומלץ שלא תמשיכי להזריק סיליקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מ.ל26/11/2007תודה על התשובה המהירה.כן זה סיליקון.ואם אני מאוד רוצה לעבות את השפתיים מה עליי לעשות???ולמה בעצם להפסיק-זה מסוכן??הגושים שלא נעלמו למה בעצם חייבים להוציא אותם?
אני מאוד מודאגת מהנושא,אני בת 26 והשפתיים שלי נורא לא יפות-דקות כאלה עד שהחלטתי לעבות אותם זה מה שיצא:( דרך אגב איך מוציאים את הגושים האלה אם בכלל?
ד"ר אני מאוד מודה לך על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מ.ל28/11/2007אם אחליט שבכל זאת אני אמשיך טיפול בסיליקון מה יכול להיגרם כתוצאה מהגושים שלא הומסו???
האם זה מסוכן שישארו שם לתמיד?אני ממש לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגושים
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2007מומלץ תחילה להמיס את הגושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגושים
מלי01/12/2007עברתי כבר 3 המסות וגושים נשארו,מה לעשות?להמשיך עם ההמסות??חומר ההמסה הוא מסוכן??
יש סיכוי שימיס לי גם את השפה עצמה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
מלי04/12/2007האם אפשר להמיס באופן אחר(לא בפרופורציה)ביום חמישי יש לי המסה רביעית,
זאת אומרת ד"ר,אתה לא ממלחץ לי לעבות שפתיים בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)