מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיורטן אחרי פילינג עמוקשני20/10/2010
היי,
עשיתי לפני חצי שנה פילינג עמוק אחרי חצי שנה של שימוש ברואקוטן של 20 מג ליום
לצערי למרות כל הסבל הכרוך בפילינג העמוק הצלקות נשארו ממש אותו הדבר דבר שהוכח גם ע"י תמונות מלפני ואחרי.
לפני שבוע הלכתי לרופאת העור וקיבלתי שוב שימוש בקיורטן כיוון שחזרו לצאת לי פצעים (אין קשר לאוכל אני בדיאטה מאוד מוקפדת)
השאלות שלי הן כאלה:
1. האם הגיוני שאחרי פילינג עמוק הפנים נראות אותו הדבר? ממש צלקת לצלקת?
2. האם הרופא המנתח הוא זה שיוצר את ריכוז החומצה שמורחים על הפנים או שזה הרכב סטנדרטי?
3. האם ישנו טיפול שכן יעזור לצלקות הפנים שלי? הן מפריעות לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיורטן אחרי פילינג עמוק - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ24/10/2010שני שלום
אין כל דרך לענות על שאלותיך בלי לראות במה מדובר. לגבי סוג וריכוז החומר, יש לשאול את הרופא המטפל בלבד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)