מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות+אוכל לאקנהחסוי29/10/2010
היי,
יש לי אקנה ברמה נמוכה-בינונית, יש לי לא יותר מ10 פצעים אדומים בולטים על הפנים ויש לי עוד כמה נקודות אדומות שאני לא בטוח לגביהם, ויכול להיות שזה בכלל צלקות...
לפני מספר חודשים עברתי כמה טיפולים אצל קוסמטיקאית, היא הוציאה לי שחורים ושמה לי כל מיני קרמים.
אחרי זה הפסקתי עם הטיפולים שלה, הלכתי לרופא אור וכיום זה מה שאני עושה:
בוקר:
תרופות: שוטף את הפנים עם סבון מיוחד לאקנה שמוריד את השומן, לאחר מכן אני שם קרם לחות.
אוכל: שני סנדויצים בלחמניה, אחד עם קוטג' 5% מלפפון ועגבנייה, והשני עם גבינה לבנה 5% עם מלפפון ועגבנייה.
צהריים:
תרופות: אין
אוכל: 2-3 שניצלים (שניצל אמיתי עוף טוב עם שומשום) עם קטשופ.
ערב:
תרופות: לפני השינה אני שם על הפנים חומר שהרופא אור נתן לי שנקרא אקניצלין (לא בטוח לגבי השם) שאמור אני חושב, לייבש את העור.
אוכל: חביתה משתי ביצים, בתוך לחמנייה עם חומוס מלפפון ועגבנייה.
רציתי לדעת האם הטיפול מבחינת התרופות הוא טוב, ולגבי האוכל מה טוב, מה לא טוב, ורעיונות לתחליפים לדברים הלא טובים...
(אני יודע שהכי בעייתי זה הלחמניות, אבל ראיתי שגם לחם ופיתה הם לא טובים, ואני צריך סנדוויץ לבית ספר)
תודה רבה רבה, לכל העוזרים
אקנהקיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות+אוכל לאקנה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ31/10/2010שלום רב
התשובות לכל שאלותיך הן ברמת הייעוץ הדיאטני ולא ברפואת העור.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)