פטרת שהתפתחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת שהתפתחה
    פטריון
    09/11/2010

שלום,
    לפני כמה חודשים התחילה לי ככל הנראה אקזמה באחת האצבעות, מאז מרחתי עליה משחה (טבע דרם במרשם מרופא המשפחה), האקזמה באצבע הספציפית ביד עברה, אבל יחד עם זאת התחלתי לסבול מאקזמה כל פעם באצבע שונה באקראי.

עם זאת שמתי לב לאדמומיות עם סוג של קליפה גם בטבור גם שם שמתי את את אותה המשחה, הדבר הרגיע ואף העביר את התופעה לזמן מה אך אז היא חזרה.

כמו כן, גם באיזור המפשעה נהיו לי כתמים אדמדמים שמדי פעם מגרדים וגם הם הולכים ובאים באקראי, יש לציין שיש גם כתמים אדמדמים על איבר המין שגם מריחה של המשחה עליהם מעלימה אותם לזמן מה ואז הם חוזרים.

עד עכשיו לא פניתי לרופא עור כי חשבתי שהבעיה תחלוף, כרגע המצב ממש לא נעים לי ואני מחכה להפניה שלי, בנתיים מנסה טיפול של משחות כמו טבעדרם ודרמובט קרם, הן משהות את התופעה אך לאחר זמן מה הן חוזרות.

האם תוכל לתת לי את חוות דעתך על הבעיה וכיצד ניתן לטפל אם בכלל, אולי יש צורך בטיפול תרופתי חריף יותר, האם זו באמת האקזמה שהתפתחה ממקום למקום או אפקט של מצבי לחץ או שמדובר במקרה אחר, עד עכשיו אני עם חברה קבוע מספר שנים ולמיטב ידיעתי הכל תקין.

אשמח להתייחסות, אל אף אורך ההודעה, המצב פשוט כבר ממש מתחיל להעיק לי.

תודה רבה וסליחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרת שהתפתחה

הוספת תגובה

• פטרת שהתפתחה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    12/11/2010

קשה לתת חוות דעת ללא בדיקה קלינית מומלץ שתיפנה לבדיקת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו