אנא עזרו לי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרו לי.
    אביבה
    10/12/2010

הייתי אצל רופא עור פרטי ומוסמך בקשר לקרטוזיס פילאריס שמתפשט אצלי בכל האזורים בגוף. אני מטופלת ipl כבר 3 שנים , להסרת שיער אך אין כל כך שיפור במצב הקרטוזיס פילאריס. רופא העור אמר לי שהמכשירים בהם טופלתי הם יחסית מכשירים חלשים (,4mp,optima,bmax,shr,alma) הקוסמטיקאית הפרא רפואית ניסתה כבר כמה מכשירים..יש אזורים השיער כבר כמעט לא צומח ויש אזורים שהשיער כמעט ולא הושפע. הרופא אמר לי שהתפשטות המחלה בגב בצורה שהתפשטה היא לא ככ נפוצה , אך יכול לנסות טיפול בשם fraxle או טיפול משולב של 2 קרני אור מטריקס ועוד מכשיר להסרת שיער או משהו כזה.
    האם יש סיכון בטיפולים אלה? האם יש סיכון כי עזרתי טיפולים בלייזר לפני ?
    האם יש דרך לטפל בבעיה בכלל ? כבר ניסיתי המון משחות ופניתי להרבה רופאי עור ואני כבר אובדת עצות. אני מפחדת שהעור שלי ייפגע מכל הטיפולים האלה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא עזרו לי.

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    13/12/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו