עור שומני אקנתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור שומני אקנתי
    ....
    11/12/2010

אני בן 19 אני בצבא. עכשי אני יחסית בהיר ויש לי בעיה בעור הפנים בערך מכיתה ז' אף פעם לא סבלתי מאקנה חמורה אבל תמיד עד היום מגיעים הפצעים וחולפים כמו גלים בתדירות של שבוע וחוזרים. עכשיו הלכתי לרופא עור לפני שנתיים הוא נתן לי ישר כדורים למרות שאני יודע שזה לא ברמה של לקיחת כדורים נמנעתי מהם מחשש לתופאות הלוואי לפני שנה ככה הלכתי שוב לרופא עור אחר באותו מצב הפנים נתן לי מישחה בשם BENZAMYCIN שגם לא עזר והלכתי לקוסמטיקאית שעשתה לי טיפול אחד ניקיון עזר לכמה ימים ושוב הכל חוזר עכשיו אני שותף תפנים שלוש פעמים ביום +פילניג עם סבונים רצוייים לעור פנים בעייתי כמו שלי אין לא עוזר כלום העור עדיין שומני ונוטה לאקנה כל פעם מחדש וזה ממש מתסכל אותי ופוגע לי בדימוי העצמי. עכשיו ברצוני לדעת אם יש טעם לנסות לקחת ראקוטן במינון נמוך לתקופה קצרה לנסות להיפטר מהעור השומני שמביא לי את הפצעים או שיש כדור אחר או מישחה שמונעת שומן יתר

אני ישמח ליעוץ כיון או כמה טיפים יעילים.

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור שומני אקנתי

הוספת תגובה

• עור שומני אקנתי - תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    13/12/2010

בוקר טוב.

ברור שאין כל אפשרות לרופאי הפורום לעייץ לך אישית באופן וירטואלי. הדבר ניתן אך ורק על סמך הבדיקה האישית. באופן כללי אין כל בעיה בנטילת רואקוטן למי שאין לו התוויות נגד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו