זיהומי עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהומי עור
    מירית
    11/12/2010

שלום אני בת 21 כבר 4 שנים סובלת ממחלת אטופיק דרמטיטיס העור שלי לא עדין ובהיר אני כהה אבל העור שלי מזכיר עור של תינוק הוא רך נעים ומבריק חוץ מעור הפנים שלי שהוא שומני מאוד ומעורב. אבל הזיהומי עור הורסים אותו ואת הגוף שלי. בנוסף המחלת עור מתבטאת אצלי בכוויות קור ביובש מוגבר בכפות ידיים בין האצבעות לעיתים צריבה ושטחים רחבים ואדומים אשר לפעמים מתפשטים בכל הגוף בפרקיי הידיים בין השדיים מתחת לשדיים בצידי המפשעות וכ'.. הרופאי עור שלי טובים מטפלים בי וזה לא עוזר.טופלתי במליון משחות עור סטרואידות שרק עוזרות לזמן קצר .שמאז המחלה הארורה אני סובלת מרגישות יתר בכל הגוף מקשיי נשיממה חנק ומרגישיות לחומרים למאכלים מנפחויות ברקמות הלשון וביידיים מגרד נוראי .קיבלתי תרופה שנקראית טלפסט 180 מ"ג אשר היתה חזקה לי מאוד היו לי תופעות לוואי של דופק מהיר ודפיקות לב וקוצר נשימה אם פריחה.למרות התופעות הלוואי של התרופה הנ"ל פעילות התרופה עזרה לי לטווך ארוך בבעיות האלרגיות והגרד מהמחלה.והיה לי תקופה של שקט העור היה פחות רגיש בהשפעת התרופות האנטי היסטמיניות אחרי שנה הכל חוזר .ומחמיר יותר וכך הסבל שלי גודל בכך שאני נמנעת מהתרופה .בגלל תופעות לוואי והסבל שלי מתארך כל בוקר אני נחנקת לזמן מסויים וזה עובר ומתחיל משהו אחר כגון פריחה אדומה בחזה אם גרד.כל יום התסמינים יותר קשים וחמורים.אין לי חיים זה גומר אותי.ברקע שלי אין אלרגיות ספציפיות מלבד אלרגיה לקרדית אבק הבית ונזלת אלרגית.לכן אני מבקשת ייעוץ מפורום זה.לגביי המשך טיפולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהומי עור

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    13/12/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו