פצעונים קטנטנים , מה עושים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים קטנטנים , מה עושים ?
    שרון
    11/12/2010

שלום, אני בת 16 וכבר כשנה וחצי סובלת מאקנה לא קשה , פצעונים המתחדשים עם ההגעה של המחזור. הייתי אצל רופא עור הרבה פעמים השתמשתי בהרבה תכשירים ופשוט הפנים שלי נהיו שפן נסיונות עקב היאוש והרצון להפטר מזה.
    ניסיתי כדורים כמו מינוצקלין ודוקסילן , דוקסילן עזרו מאוד שתיתי אותם חודשיים אך כשהפסקתי והמחזור הגיע הכל חזר לקדמותו , ניסיתי לשמור על הגיינה ולהחליף כל יום מצעים לשטוף עם סבון פנים מיוחד לאקנה , אך כלום , ניסיתי כל מיני בקבוקוני חיטוי , לא עוזר ניסיתי גם משכות כמו לוקוסיד ששרפה לי את הפנים והשאירה כוויה וגם זינדקלין שבכלל לא עוזר , וגם כל מיני סבוני ניקוי מיוחדים אין פשוט כלום לא עוזר .
    האם אני אהיה חייבת לחכות שיעברו לבד או השתמש ברקוטאן ? אין דרך אחרת ?
    הפעונים לא רק על הפנים אלה גם על החזה הגב העליון והגב התחתון
    מה אפשר לעשות כדי להעלים אותם ? , כרגע אחרי שהיו לי פצעונים גדולים ואדומים ופשוט פיצצתי אותם ואני יודעת שזה אסור אבל לפחות זה מוריד את הגודל שלהם אני עם פצעונים קטנטנים ולא אדומים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעונים קטנטנים , מה עושים ? - תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    13/12/2010

בוקר טוב.

בהיעדר תגובה לטיפולים אחרים מומלץ בהחלט לשקול טיפול ברואקוטן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי. יש ג'ל לחצ'קונים ממש יעיל

איילה
    16/12/2010

"פייס איט" אם את מכירה. גם אני לא הגבתי לזינדקלין וכאלה אבל פייס איט העביר לי את הפצעים די מהר, מאוד מומלץ.
    בגדול אם תשמרי על טיפול פנים אצל מישהו מקצועי אחת לאיזו תקופה, זה ישמור על "השטח נקי" וימנע חזרת פצעונים בהדרגה. אני אישית הולכת לטיפולי פנים ב"ווילה ספא" בתל אביב, יש שם טיפולי פנים שמיועדים בדיוק למצבים כאלה של עור בעייתי, יודעים איך לגעת בעור ובאמת שמרגישים הרבה יותר טוב אחר כך מכל הבחינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו