אקנה,פוליק ורואקוטן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה,פוליק ורואקוטן.
    אביחי
    13/12/2010

שלום.
    שמי אביחי, בן 22.
    לפני כשנתיים התגברו הפצעים על פני.
    הייתי אצל לא מעט רופאים והאבחנה הייתה אקנה קלה מלווה בפוליקוליטיס.
    רוב היום העור שלי אדמומי וכאשר מסתכלים מקרוב ניתן לראות שערות תקועות מתחת לעור.
    ניסיתי את רוב סוגי האנטיביוטיקה והמשחות למינהם ואף בעבר התחלתי טיפול ברואקוטן של כ-30 מ"ג אבל עצרתי לאחר 3 חודשים מסיבות כאלה ואחרות.

לאחרונה ביקרתי שוב אצל רופא עור וזה המליץ לי על טיפול ברואקטון במינון של 20 מ"ג לחודש הראשון ולאחר מכן 30 מ"ג למשך כ- 7-8 חודשים ובליווי מריחת מדרול,דגליס.

1. קודם כל רציתי לדעת אם באמת טיפול ברואקוטן יכול לסייע לפוליקוליטיס או רק לשפר את פצעי האקנה שעל פני?
    2. האם ניתן להגדיל את המינון היומי ובכך לקצר את משך הטיפול?
    3. האם מבחינת ההשפעות יש הבדל בין רואקוטן המקורי (שמחירו גבוה יותר) לבין קיורטן?
    4. מה דעתכם על שימוש בסטירואדים (כגון פרדניזון) בתקופה הראשונית ע"מ להקל על ההתפרצות?
    5. באילו דרכים אתם ממליצים להקל על הטיפול?קרם לחות ספציפי או שפתון מיוחד שיכול לעזור?חבר המליץ לי על משחת בפנטן - זה יכול לשפר את המצב?
    6. במידה ואינכם חושבים שרואקטון יטפל לי בפוליקוליטיס, איזה המלצות יש לכם בעניין?בעבר קראתי על טיפול כגון אור כחול, לייזר,אפילציה לשערות ספציפיות וכו'...אשמח לשמוע את חוו"ד בעניין.

המון המון תודה על העזרה!
    מעריך זאת מאוד.

אביחי

סא.הבדל בין רואקוטן לקיורטן

אור כחול,לייזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה,פוליק ורואקוטן.

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    15/12/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו