שני צעדים לפני גיל 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני צעדים לפני גיל 30
    תהילה
    17/12/2010

שלום לשמחה ולשאר משתתפות הפורום.
    אני יהיה מדוייקת-אני בעלת עור מעורב
    יש לי קמטוטים ליד העיינים
    כשאני מחיכת יש לי קמטי הבעה..
    ותחושה כאילו הפנים נפולות.

ועכשיו ארחיב---

קדחתי את האינטרנט במטרה למצוא קרם לחות וסרום שמתאימים לעור הפנים שלי{עור מעורב}..ויצאתי מבולבלת ועם ראש כואב:
    היו כאלה שאמרו שנכון שקרם הלילה בוקר מכיל מרכיבים חשובים אבל הוא רחוק מלהיות פעיל מכיוון שאינו מסוגל לחדור לעור{נתנו כמובן הסבר רפואי ארוך}..והציעו את הגלוואניק ספא,ואת האולטראסוניק
    וכאלה שטענו הפוך...שהכל עובד פיקס

2-לגבי הסרום יש 60 אם לא יותר סוגי סרום ל100 מטרות..לכי תאמיני לכל מה שחוברות הקוסמטיקה מבטיחות לך תמורת סכום סימלי של 250 ש"ח במקרה הטוב.

...מנגד יש את החברות הטיבעיות הירוקות..אני לא יודעת במה לבחור אמת שכואב לי הראש..

אני בסה"כ הכל רוצה לצמצם את הקימטוטים שיש לי סביב העינים,
    להרים את הלחיים הנפולות שלי..

שבת שלום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שני צעדים לפני גיל 30

הוספת תגובה

• סליחה..תישכחו משימחה..חח

תהילה
    17/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני צעדים לפני גיל 30 - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    18/12/2010

ניתן להשתמש בקרמים שמכילים רטיו a או רטינול או חומצות אלפא הידרוקסיות ואף חומצה הילורונית לשיפור מראה העור והאטת תהליך ההזדקנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו