מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות אקנה טריותיוסי07/12/2007
שלום,
לאחר כחצי שנה של בעיית אקנה שהלכה והחמירה והגיע כבר למצב לא קל התחלתי לקחת קיורטן לפני קצת פחות מ-3 חודשים. היום כבר אין פצעים, חדשים יוצאים לעיתים רחוקות.
עכשיו יש סימנים אדומים שהולכים ומשתפרים לאט לאט ואני מבין שעתידים להעלם בסופו של דבר. הבעיה היא שאפשר בזוויות ותנאי תאורה מסויימים לראות, ואם מתאמצים אפילו להרגיש, שקעים קטנים באזורים שהיו בעיתיים והיום יש בהם כתמים...
מה אפשר לעשות בנידון? האם חשוב מה אני עושה בחודשים הקרובים כשהצלקות טריות ואני עדיין משתמש בקיורוטן או שאין לזה משמעות? האם עכשיו שכבר אין פצעים הצלקות יכולות להחמיר?
תודה מראש.
נ.ב. אני עושה טיפול פילינג עדין אצל קוסמטיקאית כל שבועיים-שלושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה טריות
ד''ר אלכסנדר אלטס09/12/2007יוסי, בוקר טוב.
קודם כל מומלץ להשלים טיפול בקיורטן.
לגבי צלקות (אם אלה אכן צלקות), ניתן לשפר ריפוי ע"י טיפול בתכשיר Mederma.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי אני אנסה לדבר יותר פשוט..
מלי09/12/2007יש לי נקודות אדומות על הפנים שבעבר היו פצעים מה אני עושה איתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)