הופעת קרחת קטנה על ראשה של בת 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת קרחת קטנה על ראשה של בת 4
    הילה
    08/01/2011

לפני מספר שבועות גיליתי על ראשה של ביתי בת ה4 קרחת בקוטר של הזרת שלה.
    הקרחת קרובה מאוד לעיגול בקצה הקודקוד אך לא בתוכו, אלא 5 ס"מ ממנו. הקרחת נראית כמעט חלקה לגמרי, כאילו כל שיערות הראש נתלשו ממנה ובתוכה ישנם בערך 6 קוצים שנראים כמו התחלת צמיחה של שיער רק שהם כבר שלושה שבועות בערך באותו הגודל ולא ראיתי שהם באמת צומחים.
    בדקתי גם בגן, גם עם הילדה. לא היה שום מקרה מסטיק, או תלישת שיער, אני מניחה שאם היה היא גם הייתה מספרת לי כי אם זה היה נתלש זה בטח היה כואב.
    זו הקרחת היחידה על הראש ומלבד הקרחת הזו אני לא רואה שום תופעה חריגה אחרת שאני יכולה להתייחס אליה.
    שלשום שאלתי את הספר שלי והוא מאוד הבהיל אותי כששאל אם יש לי חתולה ואז סיפר לי על מחלת חתולים המצריכה 12 זריקות בראש, ומצד שני שאל אם עברה טראומה. אז הנה עוד כמה פרטים משלימים כדי שתהיה לכם תמונה מלאה.
    יש לנו חתולה, ביתי גדלה איתה מהיום שנולדה. היא לא יוצאת מהבית ( אולי פעם או פעמיים רק שתי מדרגות למעלה וחזרה הביתה ) ולחתולה אין שום תופעת קרחת בפרווה.
    לא ידוע לי על שום טראומה מיוחדת שעברה ביתי, אביה ואני נפרדנו לפני שנה ולפני חודש הוא עבר לגור רחוק מאיתנו אך לדעתי אין פה טראומה מאחר ואנחנו ביחסים מצויינים ובכל הזדמנות ובסופי שבוע הוא מגיע אלינו ומבלה איתה.
    דבר אחרון שנזכרתי הערב ואינני יודעת אם יש קשר הוא שלפני חודש בערך לקחה אותה בת דודתי לסרט שלא התאים לגילה ומאוד הפחיד אותה, היו שם מפלצות שמאוד הבהילו אותה אך אינני יודעת אם זו סיבה מספיקה לבהלה עד כדי נשירת שיער.
    אשמח מאוד לשמוע דעתך, 12 הזריקות בראש מאוד מפחידות אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הופעת קרחת קטנה על ראשה של בת 4 - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    11/01/2011

מומלץ שתגשי לבדיקת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו