מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצקת חמורה באיזור העפעפיים והגבותנוגה13/01/2011
לפני כשלושה חודשיים השתמשתי בקרם עיניים מתוצרת לוריאל (Revitalift) שמכיל רטינול, קפאין, אמוניה, יוריאה ומספר מתכות רעילות על האיזור שבין הגבה לעפעף העליון ובצידי האף. לאחר יום-יומיים נוצרה תגובה חמורה של בצקת ומתחתיה מעין שקע מוזר. מאז כל רופא שאצלו ביקרתי (יותר מ-10!) אבחן את המצב כבצקת אך לא נתן לי טיפול מתאים. שלחו אותי לבדיקות אלרגיה, דם ואפילו אולטרא-סאונד, וקיבלתי מספר משחות סטרואידיות שרק הרעו את המצב או כדורים סטרואידיים חזקים שהובילו אותי למיון.
אני כבר ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, בבקשה עזרו לי :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת חמורה באיזור העפעפיים והגבות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/01/2011קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית מומלץ להפסיק להשתמש בכל קרם מקומי למס שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מובן, אבל זאת לא הבעיה...
נוגה17/01/2011כל רופא שאליו הגעתי הסביר לי שמדובר בבצקת ונפיחות שמקורן בדלקת חזקה, ומכיוון שעברו כבר שלושה חודשים שבהם לא השתמשתי בשום קרם קוסמטי וכבר יותר מחודש שלא השתמשתי בשום תרופה והדלקת לא עוברת לי באופן "טבעי" אלא רק מחמירה עם הזמן ואני מתקשה לפתוח את העיניים תהיתי האם אין אפשרות להחדיר פנימה (ולא באופן שטחי באמצעות קרם או משחה) - בזריקה - חומר אנטיביוטי כלשהו שיטפל במקור הדלקת????
בתודה מראש,
נוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו!!!
נוגה21/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מובן, אבל זאת לא הבעיה... - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/01/2011לא ניתן להחדיר מקומית חומר שיקטין את הדלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)