בצקת חמורה באיזור העפעפיים והגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת חמורה באיזור העפעפיים והגבות
    נוגה
    13/01/2011

לפני כשלושה חודשיים השתמשתי בקרם עיניים מתוצרת לוריאל (Revitalift) שמכיל רטינול, קפאין, אמוניה, יוריאה ומספר מתכות רעילות על האיזור שבין הגבה לעפעף העליון ובצידי האף. לאחר יום-יומיים נוצרה תגובה חמורה של בצקת ומתחתיה מעין שקע מוזר. מאז כל רופא שאצלו ביקרתי (יותר מ-10!) אבחן את המצב כבצקת אך לא נתן לי טיפול מתאים. שלחו אותי לבדיקות אלרגיה, דם ואפילו אולטרא-סאונד, וקיבלתי מספר משחות סטרואידיות שרק הרעו את המצב או כדורים סטרואידיים חזקים שהובילו אותי למיון.

אני כבר ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, בבקשה עזרו לי :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בצקת חמורה באיזור העפעפיים והגבות - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    15/01/2011

קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית מומלץ להפסיק להשתמש בכל קרם מקומי למס שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מובן, אבל זאת לא הבעיה...

נוגה
    17/01/2011

כל רופא שאליו הגעתי הסביר לי שמדובר בבצקת ונפיחות שמקורן בדלקת חזקה, ומכיוון שעברו כבר שלושה חודשים שבהם לא השתמשתי בשום קרם קוסמטי וכבר יותר מחודש שלא השתמשתי בשום תרופה והדלקת לא עוברת לי באופן "טבעי" אלא רק מחמירה עם הזמן ואני מתקשה לפתוח את העיניים תהיתי האם אין אפשרות להחדיר פנימה (ולא באופן שטחי באמצעות קרם או משחה) - בזריקה - חומר אנטיביוטי כלשהו שיטפל במקור הדלקת????

בתודה מראש,
    נוגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו!!!

נוגה
    21/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מובן, אבל זאת לא הבעיה... - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    22/01/2011

לא ניתן להחדיר מקומית חומר שיקטין את הדלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו