אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    שקד
    13/01/2011

קודם כל שלום רב
    רציתי להתייעץ איתכם על דבר מה,
    אני מטופל ברואקוטן כ 5 חודשים במינון של 40 מ"ג ליום גובהי הינו 180 ומשקל גופי 70 ק"ג.
    לפי מייטב הבנתי ניתן למקסם את תוצאות התרופה ע"י לקיחת כמות מספקת התהווה בסופו של דבר כ 120 מ"ל פר קילו
    ואילו היום כשהלכתי לרופאת העור שלי היא הודיעה לי על סיום הטיפול בעזרת רואקוטן והמשכתו בעזרת המשחה "נאו מדרול" למשך 30 יום שכן היא אמרה שעדיין נותרו לי מספר ציסטות.
    לפי החישוב שלי יוצא שקיבלתי רק 87 מ"ג לקילו, אז רציתי להתייעץ איתכם אין זה בעיתי? אני צריך להתעקש על המשך הטיפול? האם סיום הטיפול מעלה את הסיכוי לחזרת האקנה?
    אשמח לכל עצה שהיא..
    בנוסף ארצה לציין כי האקנה שלי לא היתה חמורה בתחילת הטיפול רק כ 10 נגעים שחלקם (3- 5) היו ציסטות עמוקות וכואבות. כמו כן לא היו שום סיבוכים בזמן לקיחת הרואקוטן תוצאות הבדיקות שלי תמיד יצאו טובות ותופעת הלוואי היחידה שחוויתי היתה יובש בשפתיים ואדמומיות בעור.
    בתודה מראש שקד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    15/01/2011

אכן אתה צודק מומלץ לסיים את הטיפול בהתאם למשקלך כלומר להמשיך את הטיפול לעוד 3 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!!

שקד
    15/01/2011

עזרת לי מאוד, כל טוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו