צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    טל
    16/01/2011

שלום רב!
    אני בת 23 לוקחת גלולות כבר שנה וקצת. לפני כשנה וחצי הבחנתי פתאום בכמה נימים קטנים בלחי. הבחנתי בהם במקרה לאחר טיפול פנים אגרסיבי במיוחד אצל קוסמטיקאית (אני לא יודעת אם זה קשור או לא או אם הנימים האלה היו שם קודם). בכל מקרה מאז הייתי אצל הרבה רופאי עור שכל מה שהיה להם להגיד לי זה שאין מה לעשות ורק למרוח קרם הגנה. מאז מדי יום אני בודקת את הפנים ובסרטים מכך שזה אולי החמיר וממש מפחדת מזה. אני רק בת 23 אני ממש לא רוצה לסבול מנימים בכל הפנים.
    הבעיה שאני לא יודעת למי לפנות ואני לא יודעת מי אמור לטפל לי בבעיה. אני יודעת שיש אופציה של טיפול בליזר אבל אני ממשש מפחדת כרגע לעשות את זה ואני מפחדת שזה רק יעשה את זה יותר גרוע. יש איזשהם משחות שיכולות לעזור באיזשהו אופן? אני מרגישה שמשהו לא כשורה בפנים שלי. לאיזה רופא אני אמורה לפנות? כלי דם? מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    19/01/2011

שלום, טל.

הטיפול בבעיה בתחום התמחויות של רופאי עור וכירורגים פלסטיים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו