אקנה במצח שלא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה במצח שלא עובר
    איימי
    18/01/2011

אני בת 26, ומאז גיל 14 בערך אני סובלת מאקנה. לא משנה מה ניסיתי בכל התקופה הזאת, תמיד איכשהו האקנה חזר, במיוחד במצח בצורה רצינית. הלכתי לקוסמטיקאיות, ניסיתי משחות רפואיות, מסכות, סבונים. רואקוטן שהיה מאוד מועיל בתקופה שלקחתי אותו, וחודש אחרי שהפסקתי העור שלי הפך להיות יותר מחוצ'קן ממקודם, כולל המצח. קראתי מאמרים באינטרנט, ראיתי שמוצרי חלב יכולים להיות גורם עיקרי, אז הפסקתי לאכול מוצרי חלב. עזר בחודש הראשון אבל חזר לקדמותו. עכשיו גם התווספו לזה פצעים בלחיים מה שלא היה מקודם. אני כבר מיואשת. רופא העור אמר לי שאולי כדאי לי לחזור על הטיפול ברואקוטן אבל אני מפחדת גם כי זה לא בריא וגם כי אולי גם זה לא יעזור... למה לעזאזל אני לא יכולה לשמור על עור חלק? האם זה חלום שלעולם לא יתגשם???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה במצח שלא עובר

הוספת תגובה

• אקנה במצח שלא עובר - תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    19/01/2011

איימי, בוקר טוב.

דאגתך מובנת, אך לצערי אין כל אפשרות לנהל טיפול בך דרך הרשת. בכל מקרה תצטרכי להיעזר ברופא עור באופן אישי. ההמלצה הכללית היא לא רק לחפש את הטיפול המנצח, אלא גם לערוך בירור רלונטי (קודם כל הורמונלי דרך רופא נשים) ואז להחליט באיזו דרך לגשת לטיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו