התכהות דרסטית של איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכהות דרסטית של איבר המין
    ג'וני
    09/02/2011

שלום,
    אני בן 30, לפני כשנתיים התחלתי להשתמש במכשיר וואקום-משאבה שעובד במים חמים לחיזוק הזקפה ועיבוי והגדלת האיבר (שאכן עשה שינוי למרבה הפלא), מרוב התלהבות עם הזמן החלתי לעשות בו שימוש יתר- מעל הזמן המומלץ. יום אחד הבחנתי שאיבר המין שלי הפך לכהה מאוד לכל אורכו, פרט לתחילתו שם כנראה לחץ המשאבה פחות פעל. עברו כשנתיים מאז ועדיין אין שינוי. אחרי שהפסקתי להשתמש במשאבה איבר המין מעט התבהר שוב אבל רחוק מאוד מצבע העור הטבעי. הוא בעיקר התבהר בחלקו התחתון (הקרוב יותר לגוף) בזמן ששאר הפין עדיין כהה מאוד. הדבר מאוד מאוד מפריע לי ואף גורם לי לדיכאון, אני מתבייש שיראו אותו במקלחות משותפות של בריכות שחייה וכו , וכן איבדתי את בטוחני העצמי בכל הנוגע לאיבר מיני, אני ממש רוצה את אותו גוון טבעי של איבר המין שלי. . גוון העור הטבעי שלי הוא די בהיר וזה נראה מוזר ומשונה שגופי בהיר ואיברי כשל אדם בעל גוון כהה מאוד עד שחור, מה גם שהגוון לא אחיד באיבר עצמו.מעבר לכך גם העטרה שלכהי עור היא בגוון בהיר, אצלי היא בעלת גוון כהה ולא טבעי
    שמתי לב שאחרי מקלחות ארוכות במיוחד עם מים חמים מאוד הגוון חוזר לצבעו הורדרד הנורמלי...אך לאחר מכן חוזר כמעט לחלוטין לאותו הגוון.
    דבר נוסף, לפני מספר ימים היה לי קילוף קל משפשוף או משהו, בחלק התחתון של האיבר, כאשר קילפתי את החלק הקטן הזה - זה היה כאילו הוסר החלק הכהה והגוון היה בדיוק אותו גוון טבעי שלי, אך כאמור זהו קוטר קטנטן..ועכשיו בכלל איבר המין שלי כמו פסיפס גוונים - אנא מכם יש לכם רעיון כלשהו כיצד ניתן לנסות לפתור, כל דרך, כל הצעה...?
    למען האמת הייתי אצל רופא עור ללא קשר לבעיה זו, אמרתי לו בעל פה הוא בכלל לא טרח ואמר שאין מה לעשות. לאחר שבסופו של דבר הביא מבט - אמר אין מה לעשות...ללא שום הסבר.
    מישהו מכם נתקל בתופעה או שיש לו רעיון לטיפול? אשמח מאוד!
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התכהות דרסטית של איבר המין - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    12/02/2011

בדכ אבר המין כהה יותר מגוון העור יתכן שמיקרה שלך מדובר בפיגמנטציה שהופיע מגירוי או דלקת קלה של העור ניתן לנסות קרם הבהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכהות דרסטית של איבר המין

ג'וני
    12/02/2011

שלום ד"ר שוחט, תודה לך על תשובתך..
    העובדה שגוון עור הפין כהה יותר משאר הגוף ברורה לי, אך בפנייה כתבתי שעקב שימוש יתר ביום מסוים עם מכשיר משאבה שעובדת על לחץ מים, התכהה איבר המין שלי באופן קיצוני, ביחס לגוון הטבעי שהיה לפני.
    למרות שהבעיה שלי היא כביכול זניחה - זו בעיה שגורמת לי לבעיות רבות בבטחון העצמי: אני לא נכנס למקלחות משותפות במכון הכושר והבריכה בהם אני מתאמן, נבוך במגע מיני עם נשים שאני מכיר ואף קיבלתי הערה על כך בסיטואציה כזו - אשמח לקבל ממך מידע שיוכל לשפר / לפתור את הבעיה.
    מה שם משחת ההבהרה עליה המלצת - ובאיזה אופן היא עובדת? האם היא אינה מצריכה מרשם או שמא עלי לקבוע תור לרופא?
    תודה לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו