מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינוציקליןנטלי16/02/2011
כשנה אני סובלת מאדמומיות בסנטר מלווה בפצעונים, גרד ותחושת חום בעור. בתחילה קיבלתי משחות כמו טבע קוטן שעבדו, לאחר שהפסיקו קיבלתי את האלוקום. בתחילה עזר, ואחרי כמה ימים הייתה חוזרת התופעה והייתי מורחת שוב עד שהגיע למצב שבו אני מורחת את המשחה בכל עבר משום שאחרת הייתה התפרצות. עכשיו הרופא רשם לי מינוציקלין לחודש פעמיים ביום 50. התחלתי אתמול ומגרד לי בטירוף ואין שיפור כלל. תוך כמה זמן מתחיל שיפור? האם יש משהו נוסף שיכול לעזור לי כרגע? זה רק הולך ומתפשט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
נטלי19/02/2011עברו כבר 4 ימים ועדיין אין כלל שיפור. הרופאה הוסיפה לי קלמין למרוח בלילה, ונתנה לי משום מה גם אריוס. הסופתי וקניי סבון וקרם לחות של ד"ר עור. הרופאה אמרה שאם אשים מייק אפ הטיפול לא שווה ולא יעבוד. האם היא צודקת? או שהיא סתם הגזימה? העבודה שלי כרוכה בפגישת אנשים רבים כל יום ועצם העובדה שאיני יכולה לכסות את התופעה גורמת לי מצוקה רבה. אני לא רוצה לצאת מהבית. בבקשה אמור לי דעתך לגבי הטיפול, זנן הגיונ שיפור והכי חשוב כרגע, האם באמת אסור לי לי לכסות במייק אפ? אודה לתגובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט20/02/2011בדכ בטיפול מתחיל להיות אפקטיבי תוך מס שבועות ניתן למרוח מייק אפ שהינו היפואלרגי ואנטיקומדוגני כלומר שניבדק ואינו יכול להחמיר אקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוציקלין - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ20/02/2011שלום רב
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה מצורפת
נטלי20/02/2011גם לגבי מריחת מייק אפ לא תוכל לדעת לענות לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)