מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקתירדן18/12/2007
היה לי עגיל באף ומאז נוצר לי כתם שחור עגול אז הלכתי לכירורגיה פלסטית והם נתנו לי משחה שלא ממש עזרה לי ואמרו לי לקבוע עוד טור לעוד חודשיים ואז אחרי חודשיים שוב הלכתי וראו שלא חל שום שינוי אז אמרו לי "אין מה לעשות" זה ישאר ככה, הלכתי גם לקוסמטיקאית רפואית שהפנתה אותי לעוד רופא עור שהוא ממש יקר רק לייעוץ אצלו אז ויתרתי והיא רצתה לעשות לי טיפול פנים פילינג רק על האזור של הכתם אבל היא גם אמרה לי שזה לא ירד לי ב-100% , אני אישית לא מאמינה שכתם כזה לא יכול לרדת זה לא כזה ביג דיל , מורידים כתמים וצלקות יותר חמורים מהכתם הקטן שלי, אז רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדי להעלים/ להבהיר את הכתם הזה לגמרי!!!!!
אשמח מאוד אם תעזרו לי ותתינו לי תשובות שאכן עוזרות (בניגוד לפורומים אחרים שהייתי בהם.)
תודה מראש :-)
ירדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007טיפול בעזרת ליזר בדומה להסרת קעקוע יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
עדי19/12/2007איפה אפשר לעשות את הטיפול הזה? ומהם תופעות הלוואי הנלוות לטיפול זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2007מומלץ לפנות למכון או רופא עור המבצע טיפולי ליזר בעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
עדי19/12/2007אבל את המומחה לזה אז תסביר לי על זה קצת והאם זה יוריד לי את כל הכתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
ד''ר מיכאל שוחט20/12/2007בכדי לתת תשובה וחווות דעת מדויקת יש לבדוק ולראות את אופי הכתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)