מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישחות עם רטין aורדית04/03/2011
לצוות הפורום שלום .אני בת 52 השתמשתי 3 חודשים במישחת רט-אויט ולקוסיד במשך 3 חודשים כל לילה ..בזמן השימוש היו לי תופעות כמו גרודים חזקים באזור האוזנים קילוף בעור ואדמומיות והעור שרף מאוד .חשבתי שאלה תופעות לואי רגילות והמשכתי להשתמש .לאחר שימוש במישחה העור הפך להיות דק. חסר חיים ונוצר רפיון באזור הפה והסנטר.העור שלי היה מוצק יותר . לדעתי היתה פגיעה בסיבי הקולגון של העור .(רדיקלים חופשים )האם זה נכון
.בחניות מצעים לי כל מיני קרמים למיצוק העור. מאחר שהפורום שלכם מאוד מקצועי .רציתי לדעת האם הנזק שנגרם לעור הוא בלתי הפיך ?. והאם בגילי יש אפשרות שסיבי הקולוגן היתחדשו והעור יחזור למצבו הקודם כמו לפני השימוש במישחות
אשמח לקבל תשובה בהערכה רבה גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישחות עם רטין a - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט05/03/2011שימוש ברטין גורם להגברה ביצור סיבי קולגן והאטת ההזדקנות כנראה מרחת כמות רבה מידי של הקרם או השתמשת בריכוז גבוהה מידי שגרם ליובש ואיריטציה של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)