מישחות עם רטין a

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישחות עם רטין a
    ורדית
    04/03/2011

לצוות הפורום שלום .אני בת 52 השתמשתי 3 חודשים במישחת רט-אויט ולקוסיד במשך 3 חודשים כל לילה ..בזמן השימוש היו לי תופעות כמו גרודים חזקים באזור האוזנים קילוף בעור ואדמומיות והעור שרף מאוד .חשבתי שאלה תופעות לואי רגילות והמשכתי להשתמש .לאחר שימוש במישחה העור הפך להיות דק. חסר חיים ונוצר רפיון באזור הפה והסנטר.העור שלי היה מוצק יותר . לדעתי היתה פגיעה בסיבי הקולגון של העור .(רדיקלים חופשים )האם זה נכון
    .בחניות מצעים לי כל מיני קרמים למיצוק העור. מאחר שהפורום שלכם מאוד מקצועי .רציתי לדעת האם הנזק שנגרם לעור הוא בלתי הפיך ?. והאם בגילי יש אפשרות שסיבי הקולוגן היתחדשו והעור יחזור למצבו הקודם כמו לפני השימוש במישחות
    אשמח לקבל תשובה בהערכה רבה גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישחות עם רטין a

הוספת תגובה

• מישחות עם רטין a - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    05/03/2011

שימוש ברטין גורם להגברה ביצור סיבי קולגן והאטת ההזדקנות כנראה מרחת כמות רבה מידי של הקרם או השתמשת בריכוז גבוהה מידי שגרם ליובש ואיריטציה של העור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו