כתמי עור כהים סביב העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי עור כהים סביב העיניים
    מ.ש
    05/03/2011

שלום.
    לפני כשנתיים החלו לי גירודים וכתמים כהים סביב העיניים.
    הלכתי לרופאת משפחה תחילה והיא נתנו לי כדורים נגד אלרגיה אך זה לא שיפר ולא עזר בדבר.אח"כ ניגשתי לרופאי עור שונים והם נתנו לי משחות כמו : ultracontenol, elidel cetomacrogol. גם זה לא עזר.עד שבסופו של דבר הפנו אותי לרופא אלרגיה ביולי 2010. שם ערכתי בדיקות אלרגיה וגילו שאני אלרגית לג'וקים ולקרדית האבק. נתנו לי משחה שנקראת בקטרובן ואלוקום.אט אט זה החל להיעלם בהדרגה אך לא לגמרי. בחודש האחרון זה חזר באופן חזק יותר, וזה מגרד מאוד וכן יש אדמומיות חזקה מאוד ועל שטח גדול יותר מסביב לעיניים.
    האם אתם מכירים את התופעה ו/או יודעים כיצד לטפל בה?
    אודה מראש על תשובה בהקדם

נ.ב. עובדה שאולי תעזור לכם היא שאני עובדת בבית דפוס, למרות שרופא האלרגיה שלל אפשרות שזו הסיבה לבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמי עור כהים סביב העיניים - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    06/03/2011

מ.ש שלום
    התופעה שאת מתארת נשמעת בהחלט כתגובה אלרגית. לא ציינת האם את משתמשת במוצרי עיניים שונים -גורם אשר בהחלט יכול להוות בעיה- והאם הפסקת את השימוש בהם בתקופה זו. לעיתים יש להחליף מספר תכשירים רפואיים עד שמוצאים את זה המתאים לפתרון הבעייה וייתכן כי עלייך להמשיך לעשות זאת, הן בכדורים והן בתכשירי מריחה.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר

מ.ש
    06/03/2011

איני משתמשת בשום תכשירים לעיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו