פילינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג
    מתעניינת
    06/03/2011

שלום רב, התחלתי להשתמש מזה שבועיים ברטין A משולב עם הידרוקינון בלילה וביום חומצה גליקולית, לסירוגין ולפי תחושה של יובש, (לא סביב העיניים).
    לאחרונה יש לי יובש רציני בפנים וקילוף עז עם עקצוצים ולא נעים. האם להמשיך לשים רק את הרטין כי הרגשתי שהחומצה היא שמאד מיבשת לי את העור, בבוקר אחרי הרטין הכל בסדר ובמהלך היום אחרי מריחת החומצה גליקולית, העור נהיה אדום נורא.
    מה עושים? ואיך משתמשים? אני רואה שיפור מאד משמעותי בכתמים אך לא בקמטים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג

הוספת תגובה

• פילינג - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    06/03/2011

אכן מומלץ להפסיק את מריחת החומצה וניתן לחדש את המריחה לסרוגין יום כן יום לא ולהפחית את הכמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה בהרחבה?

מתעניינת
    06/03/2011

ברור שהפסקתי את המריחה של החומצה. האם הרטין יחמיר או ייטיב בימים הקרובים?
    האם להמשיך את השימוש בשני הסוגים יום ולילה גם בקיץ? או אפשר רק עם קרם אחד ואיזה כדאי? יש חשיפה לשמש אך עם הגנה לא כל יום אך האם מספיק הקרם הגנה 30 כי אני נהיית אדומה מאד גם בצל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו