מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רטין Aהילה20/03/2011
שלום. מזה מספר חודשים אני משתמשת ברטין A שרשם לי רופא הנשים. מצד אחדמצב העור השתנה מצד שני המרקם שלו נהה פחות כתיפתי. קראתי ששימוש ממושך ברטין A עשוי לגרום לקופרוז שלא עובר גם לאחר סיום השימוש ברטין A. הא זה נכון?
שאלה נוספת, האם אפשר לשלב גם טיפול באקנה (אני בת 30 ויש לי אקנה קל). אם כן, איזה טיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין A - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס21/03/2011הילה, שלום.
ההתוויה הרשומה היחידה לטיפול ברטין A היא אקנה. כך ענית על שאלתך השנייה. שימוש בתכשיר לכל התוויה אחרת הנו שימוש "Off- label" ולכן האחראיות הבלידית על כל מה שקשור לטיפול והשלכותיו היא על הרופא שרשם לך את התרופה. לא לגמרי ברור איך הגעת לרופא נשים לטפל בעור הפנים, אבל עליו לתת לך את כל ההסברים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטין A
הילה21/03/2011תודה רבה. התכוונתי לרופא ער ולא רופא נשים. לא כל כך הבנתי את תשבתך. האם אכן יש סיכוי לקופרוז כתוצאה מהשימוש?
להבנתי התכשירמיעד גם לאנטיאאיג'ינג ולא בהכר לאקנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטין A - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס21/03/2011אנטיאייג'ינג- התוויה לא רשמית, ולכן מחייבת אישור מיוחד (טופס 29ג') של רשויות הבריאות.
קופורוז בד"כ קושרים לטיפול בסטרואידים ולא בויטמין A.
אם הרופא שלך הנו רופא עור הוא ללא כל ספק יידע לתת לך את כל המידע על הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)