me my elos

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנופר

רעות - סינרון
    24/03/2011

נופר שלום,
    ראינו את שאלת על מכשיר ה me,
    על-מנת להבטיח תוצאות של הפחתת שיער לצמיתות (89% הפחתה בצמיחת השיער אחרי 4 טיפולים) – יש לעקוב אחר פרוטוקול הטיפול המומלץ ל-4 הטיפולים הראשונים, תוך שמירה על הפרשים של שבועיים בין טיפול לטיפול וזאת על מנת ולנסות לפגוע בכל מחזורי השערה המשתנים בין זקיק לזקיק. במקרים מסוימים יהיה צורך ביותר מ-4 טיפולים, וזאת בשל השוני הפיזיולוגי בין אדם לאדם (סוג עור, גוון שיער, שלב צמיחת השיער). לאחר 4 הטיפולים הראשונים יש לטפל באזורים הרצויים בהתאם לצמיחת השיער ובהתאם למשך הטיפול המומלץ בכל אזור. עם ההתקדמות בטיפול תבחיני כי מרווחי הזמן בין טיפולי תחזוקה אלה הולכים וגדלים.

רעות סינרון (Syneron)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• me my elos
    נועה
    21/03/2011

שלום, שמי נופר אני בת 16 וחצי ואני מעוניינת לעבור טיפולי לייזר בכל איזורי הגוף.
    ראיתי לאחרונה שנמכר ברשתות הסופר-פארם מכשיר חדש להסרת שיער me my elos.
    המכשיר ניתן לשימוש ביתי ועצמאי, שעובד על שיטת ה-IPL ו-RF (גלי רדיו).
    שאלתי האם יש סכנה בכך שאני אעשה זאת לעצמי ללא ידע מקצועי? האם לדעתך המכשיר יעיל וייתן תוצאות מספקות?
    נאמר לי בנוסף שהטווח בין ארבעת הטיפולים הראשונים הוא שבועיים בלבד! האם זה הגיוני? הרי שבמכוני הלייזר יש לחכות חודשיים בין טיפול לטיפול על מנת שתהיה צמיחה מלאה.

אודה על תשובתך
    נופר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    me my elos

הוספת תגובה

• אין שום בעיה

תמר
    22/03/2011

את יכולה לעשות לבד בבית. זה בטוח. פלוס החברה שעומדת מאחורי המכשיר (סינרון) וותיקה בתחום ואמינה ובכל המכונים הגדולים משתמשים המיכשור שלה.
    יש לך טלפון שירות לקוחות שלהם באתר את יכולה להרים טלפון ויענו לך על כל השאלות אני בטוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה בנוגע לטווח שבין ארבעת הטיפולים

נועה
    22/03/2011

שזה שבועיים בלבד? זה לא הגיוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך זה יכול להיות??

אחת שיודעת:)
    24/03/2011

אני לא מצליחה להבין איך מכשיר ביתי יכול להסיר שיער לצמיתות ואילו המכונים הגדולים והוותיקים בתחום הסרת השיער בלייזר, עם מכשירים עוצמתיים, מבטיחים רק הפחתה משמעותית של השיער ולא מתחייבים על הסרת שיער לצמיתות..
    מישהו יכול להסביר איך זה הגיוני???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירן

שני
    24/03/2011

גם אני לא יודעת איך זה הגיוני ונראה לי שזו ששאלה על המכשיר פשוט עושה לו פרסומת. מאיפה היא יודעת עליו כל כך הרבה? ומאיפה צצה פתאום "תמר" שמתחייבת שהמכשיר בטוח ויודעת במה משתמשים כל המכונים הגדולים?

בקיצור, זאת פרסומת לאיזה מכשיר חדש. רוב הסיכויים שהמכשיר הזה יכול להוריד את מרבית השיערות, כמו במכונים הגדולים. לא יודעת שום דבר עליו חוץ מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

נועה
    24/03/2011

תרשי לי לתקן אותך- אני ממש לא עושה פירסומת למוצר, להיפך, אני מפקפקת בו מאוד ובגלל זה נכנסתי לפה כדי להתייעץ.

למנהלי הפורום- אפשר בבקשה שמישהו יענה על השאלות שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    30/03/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו