כאבים בציפורניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בציפורניים
    סיון
    26/03/2011

אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה,
    לי יש ציפורניים ארוכות בדרך כלל ולפני חודשיים התחלתי לראות שהציפורן מתחילה לגדול לא צמוד לעור(המראה מזכיר שהציפורן לא חזקה ונמשכת אחורה
    ), כאילו גודלת לאחור ויוצא שיש לי ציפורן רגילה בצבע עור בהיר ופס אדום חום ואז בעצם האצבע מסתיימת ויש את הפס הלבן של הציפורן שלא על האצבע. מצב זה נמצא בכל הציפורניים שלי ואם הציפורניים שלי גדלות עד שלב מסויים הם כואבות, המצב שבו כואב לי הוא אורך קצר מאוד יחסית למה שהייתי רגילה ולא כאב לי בכלל.
    הציפורניים שלי חזקות, לא קיבלתי מכה או שהציפורניים נמשכו וזה הגיע למצב שאם אני לא גוזרת ממש קצר כואב בכל פעולה יום יומית כמו לקפל כביסה.
    1.מה זה יכול להיות?
    2.כדאי ללכת לרופא לעשות בדיקות דם אולי חסר לי משהו או לחכות שזה יעבור מעצמו?

תודה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בציפורניים

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    30/03/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו