צריכה תשובות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה תשובות בבקשה
    מיטללי
    24/12/2007

לפני שנה היה לי אקנה בפנים ובגב במצב בינוני שלא עבר הרבה זמן גם עם טיפול במשחות שהרופאת עור הביאה לי אבל היא לא אמרה לי לקחת ראקוטן ורציתי בלי קשר להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון וגם אמרו לי שזה גם יוריד לי את הפצעים ובאמת שהתחלתי לקחת חודש אחרכך עברו לי כל הפצעים בהדרגה והיום אני כבר שנה בערך בלי פצעים כמעט בכלל..השאלה שלי היא אם אני יפסיק לקחת את הגלולות יחזרו לי הפצעים? כי ככה הרופא נשים אמר שאם מפיסיקים אז הפצעים עלולים לחזור..אני ממש מפחדת בגלל זה להפסיק לקחת גלולות אבל אני יודעת שבעוד כמה שנים בטוח אני ירצה להפסיק לקחת גלולות ומה אז יחזרו לי החצ’קונים? איך זה הולך זה באמת חוזר תמיד אחרי שמפיסקים או שזה תלוי במשהו??
    ועוד שאלה קטנה..אם אני נוטלת גלולות למניעת הריון (גלולות בשם אסטל) האם אני עדין יכולה לעשות מיטת שיזוף? כי חברה אמרה לי שאם לוקחים גלולות אז זה עושה כתמים על הפנים שעושים מיטת שיזוף אבל שהשתזפתי בשמש כשלקחתי גלולות לא נהייו לי שום כתמים...זה באמת קשור?

תודה מראש על התשובות...נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה תשובות בבקשה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    25/12/2007

קים סיכוי שכאשר תפסיקי את הטיפול בגלולות חלק מהפצעים יחזרו ואולם עם ההתבגרות לרוב הנערות חולפים פיצעי הבגרות ומכן שלא תהי חיבת ליטול גלולות כטיפול מונע באופן כללי לא מומלץ שימוש במיטת שיזוף מסיבות רפואיות של חשיפה לקרינת UV לא חיבת להופיע פיגמנטציה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו