מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעונים בגבערן07/04/2011
היי ,יש לי בגב קצת פצעונים כאלו ,בצבע אדום ,וזה מרגיז מאוד ,זה בצד ימין ובצד שמאל , איך אני נפתר מזה?
ולמה זה פתאום התחיל ,לפני שהתבגרתי כולי הייתי חלק ונקי ,עכשיו גם הפנים שלי הרבה פחות חלקות ,הפסיקו הפצעונים להופיע לפני שנתיים כבר,אבל הפנים לא כמו שהיו פעם
מה אפשר לעשות עם זה?
בנוסף, גם כן היה לי תקופה גרדת במפשעה בשני הצדדים ,ולאר שראיתי שזה לא עובר הלכתי לרופא עור והוא נתן לי משחה שיפסיק ,נגמר לי המשחה,אבל נשאר לי צבע כהה באזור המפשעה, שזה לא בגוון של העור שלי ,מה אפשר לעשות עם זה? זה צלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים בגב - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ17/04/2011ערן שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התאור שאתה מתאר לגבי הגוף נשמע כאקנה ואם כך הוא , כדורי רואקוטן הינם הפתרון היחידי לבעייתך. לגבי המפשעה התאור נשמע כפטרייה ואם אכן זה כך- מדובר קרוב לוודאי בממצא שחוזר על עצמו- התופעה המתמשכת תגרום לעור באזור לקבל גוון כהה אשר עשוי לדהות ואף להעלם אם לא תתעורר הפטרייה לאורך זמן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך נוספת?
בן 1917/04/2011אין דרך אחרת ?חוץ מכדורים?כי יש להם תופעות לוואי לא טובות לא.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)