פצעונים בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים בגב
    ערן
    07/04/2011

היי ,יש לי בגב קצת פצעונים כאלו ,בצבע אדום ,וזה מרגיז מאוד ,זה בצד ימין ובצד שמאל , איך אני נפתר מזה?
    ולמה זה פתאום התחיל ,לפני שהתבגרתי כולי הייתי חלק ונקי ,עכשיו גם הפנים שלי הרבה פחות חלקות ,הפסיקו הפצעונים להופיע לפני שנתיים כבר,אבל הפנים לא כמו שהיו פעם

מה אפשר לעשות עם זה?

בנוסף, גם כן היה לי תקופה גרדת במפשעה בשני הצדדים ,ולאר שראיתי שזה לא עובר הלכתי לרופא עור והוא נתן לי משחה שיפסיק ,נגמר לי המשחה,אבל נשאר לי צבע כהה באזור המפשעה, שזה לא בגוון של העור שלי ,מה אפשר לעשות עם זה? זה צלקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים בגב

הוספת תגובה

• פצעונים בגב - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    17/04/2011

ערן שלום
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התאור שאתה מתאר לגבי הגוף נשמע כאקנה ואם כך הוא , כדורי רואקוטן הינם הפתרון היחידי לבעייתך. לגבי המפשעה התאור נשמע כפטרייה ואם אכן זה כך- מדובר קרוב לוודאי בממצא שחוזר על עצמו- התופעה המתמשכת תגרום לעור באזור לקבל גוון כהה אשר עשוי לדהות ואף להעלם אם לא תתעורר הפטרייה לאורך זמן.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך נוספת?

בן 19
    17/04/2011

אין דרך אחרת ?חוץ מכדורים?כי יש להם תופעות לוואי לא טובות לא.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו