מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור!מרים30/04/2007
מה זה עור שומני?
איך נראה עור שומני?
אני שואלת את השאלות הללו בשל מספר סיבות:
יש לי עור עם ברק (כולם חושבים שאני מזיעה אבל אני לא זה הברק הרב שבפני מראה את ההמחשה)
ושאלתי מפורום זה שיש לי בפנים ברק והוא אמר לי שיש לי עור שומני אבל אין לי בכלל פצעי בגרות(טוב 1 2 קטנים ) שמעידים על עור שומני
מה אוכל לעשות בכדי להעלים את הברק מפני.
חשוב לציין שאני בכלל לא בעודף משקל אלא במשקל תקין : בת 16 גובה 1.70 משקל 64.
אני חושבת שיש לי את הברק בגלל שימוש בסבון
(פעם השתמשתי בסבון לקטופיל בהתייעצות עם רופא עור ולפני כמה שבועות התחלתי להשתמש בסבון של דוקטור עור :"סבון לעור בעייתי" .בהתייעצות פורום זה
אה נזכרתי בעוד משהו איזה רופא אמר לי אולי בגלל שאני לא מנגבת במגבת וזה מה שאני לא הייתי עושה . אח"כ התחלתי לנגב במגבת לאחר רחיצת הפנים ועדין נשאר הברק מה אוכל לעשות בכדי להעלים את הברק כי זה מאוד מציק!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שומני
ד''ר מיכאל שוחט02/05/2007ניתן לבדוק זאת עי הנחה של נייר סופג כמו נייר לניקוי עדשות על העור ובמידה והעור שומני יספג שומן לנייר בדכ עור מבריק הוא שומני מומלץ שימוש בקרמים המפחיתים את פעילות בלוטות החלב ושטיפה בסבון מיבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)