מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוטוקסאורן20/04/2011
שלום רב
בן 27 סובל מזה שנים מהזעת יתר בית שחי.
בעבר עשיתי זריקות בוטוקס לבית השחי וזה עזר לי לחצי שנה.
כעת, אני רוצה לשוב ולעשות לקראת הקיץ ונותר לי רק שבועיים עד לטיסתי לחופשה בחו"ל- ארה"ב למשך חצי שנה.
עשיתי פעמיים טיפולי זריקות - בפעם הראשונה תפס לי בסיבוב אחד ובפעם השניה נדרש חיזוק לאחר חודש.
- מאחר ואני נוסע לחו"ל רופא העור המטפל בי אמר לי שהוא יעשה לי חיזוק - השלמה לאחר שבועיים של הזרקה נוספת ליתר ביטחון כדי שזה יעבוד ויתפוס מאחר ולא יהיה לי מספיק זמן לבחון את יעילות ההזרקה בפעם הראשונה.
שאלתי- האם צודק הרופא שאין סכנה בהזרקה של בוטוקס לבית שחי בשתי פעימות - תוספת או חיזוק רק כדי לוודא שהטיפול תופס לאור נסיעתי או שמא יש סיכון בהזרקה כפולה בתדירות כזו ? או בכלל יש סיכונים מהזרקת כמות נוספת\גדולה של בוטוקס בבית השחי ?
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/04/2011אין סיכון בהוספת הזרקה לאחר שבועיים במקומות שעדיין ההזעה מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)