פצעונים שהפכו לפצעים ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים שהפכו לפצעים ..
    שרון
    22/04/2011

שלום , אני בת 16 ואני סובלת כבר המון זמן מבעיית פצעי הבגרות .
    כבר כמה שנים הפנים שלא לא היו חלקות ללא פצעונים או ללא סימנים אדומים או ללא חיספוס מכוער .
    ניסיתי הרבה תרופות בינהם מינוצדלין ודוקסילין וגם המון משכות ותרחיצים כך שזאת לא בעיית היגיינה.
    בזמן האחרון אני תמיד "פותחת" או מקלפת את הפצעונים וזה יצר איזור אדום מחוספס יבש וממש לא אסתטי גם כשאני מנסה לכסות זאת עם איפור איכותי ומותאם לעור שלי מייקאפ או קונסילר שום בדר לא מתכסה האיזור נשאר יבש מחוספס ואדום .
    כלומר הבעיה שלי היא לא שיוצאים לי פצעונים חדשים אלא שהקיימים לא רוצים לעזוב
    האם יש משהו שיפתור את הבעיה הזאת ספציפית שהפצעונים לא מוכנים לרדת ויוצרים מראה מחוספס אדום ויבש על הפנים והחזה ? כי משכות מייבשות כבר לא יעזרו , אין מה לייבש חוץ מזה העור עצמו יבש . אוליי איזה שהם תרופות סבתא, שמעתי שעגבניה עוזרת ..

ודבר נוסף - באיזור הלחיים וטיפה במצח יש לי נקבוביות פתוחות שיוצרות מראה של המון המון חורים קטנים , מה עושים במצב כזה ?

בבקשה , התייאשתי כבר מביקורים אצל רופאי העור ואיבדתי תקווה שאי פעם הפנים שלי יהיו חלקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים שהפכו לפצעים ..

הוספת תגובה

• פצעונים שהפכו לפצעים .. - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    26/04/2011

ניתן להשתמש מקומית בקרם המכילים חומצות אלפא ובטא הידרוקסיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חסרת רגש+עזרה

עידן
    27/04/2011

תשובתך חסרת רגל ממש מגעיל בן אדם מיואש ואתה עונה לו תשובה כאילו אתה חייב משהו למישהו

לשאלתך המשחות לא עוזרות רק הראקוטן אבל יש לו תופעות לוואי חמורות(כמו שומנים בדם וקריסת הכבד וכו'...). הפצעים זה הגיל והם יעברו לבד פשוט אל תיגעי בהם ותשתדלי לשנות את הרגלי תזונתך לעבור לירקות טריים פחות מטוגנים,מזון מוכן,
    לי זה עזר נורא לעבור לתזונה בריאה גם למצב רוח וגם זה התבטא בעור הפנים.
    אין לך מה להתאייש זה תקופה כזו שזה יעבור לך,
    לגבי הסימנים האדומים : אל דאגה אלה סימני "פוסט אקנה" הסימנים האלה מעידים על זה שהעור בונה מחדש את הרקמה שלו והוא ב"שיפוץ"
    הסימנים מתחילים לעבור תוך חצי שנה וריפוי מלא עד 12 חודשים מרגע שהם נוצרו.
    מקווה שעזרתי
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר חשוב לציין...

עידן
    27/04/2011

בנוסף לכל מה שאמרתי,
    אמרת שניסית הרבה דברים אז כדי לך ללכת לפורום |רפואה משלימה > רפואה סינית|.
    ושם תבקשי ושם תבקשי עזרה

שוב פעם לי זה עזר נורא כל העניין עם התזונה.

רק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכשיר שהוכיח את עצמו אצלי בבית.

איילהל
    27/04/2011

רכשתי לבני - נער מתבגר עם חצ'קונים מוס ניקוי טיפולי לפנים של לקטופיל יאנג ולאחר טיפול של שבוע (שטיפת פנים עם פעמיים ביום) ניתן לראות שיפור ניכר.
    ממליצה בחום רב.

זה עזר מאוד לבני, מקווה שיעזור גם לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה לכם

אנונימית
    28/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו