אקנה הורמונאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה הורמונאלי
    שושי
    26/04/2011

שלום רב
    אני בת 38 ולאחר 5 שנים של שימוש בזריקת דפו פרוורה (שהקלה מאוד על הכאבים שהיו לי בעת הווסת בעקבות ציסטה צלולה בשחלה הימנית) החלטתי לתת לגופי "לנוח" ולהפסיק את השימוש בזריקה. לאחר כשנה של הפסקה (ללא אמצעי מניעה כלל ) פניי החלו להתמלא באקנה שרופאת העור ציינה שהינו הורמונאל.י מדובר בעיקר בפצעים תת עוריים כואבים אך גם בפצעונים סטנדרטיים (מוגלה ושחורים..) בהמלצת הרופאה התחלתי להשתמש לפני כחודש וחצי בדיאנה ואני מרגישה שישנה החמרה במצב פניי. המצב מתסכל אותי מאוד ופוגע באיכות חיי, אני מודעת לכך שמדובר בשאלה אינדיבידואלית וכל מקרה לגופו אך אני מבקשת לשאול מה פרק הזמן הממצע שבו אמורות הגלולות להשפיע כך שניתן לראות בהטבה במצב הפנים שלי והאם יתכן שלפני הטבה עלולה לחול החמרה ולמשך כמה זמן?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה הורמונאלי

הוספת תגובה

• אקנה הורמונאלי - שאלה נוספת

שושי
    26/04/2011

בהמשך ובנוסף לשאלה לגבי השפעת הגלולות (דיאנה ) האם צריך לנקז את הפצעים התת עוריים או שלא ?
    ישנן קוסמטיקאיות שטוענות שחייב לנקז -ולנקות וישנן קוסמטיקאיות שטוענות שאסור לגעת בפצעים הללו.מה נכון? ובמידה ואכן אסור לגעת - כיצד הפנים יתנקו ?..
    תודה מראש לכל הבהרה וסיוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו