מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה הורמונאלישושי26/04/2011
שלום רב
אני בת 38 ולאחר 5 שנים של שימוש בזריקת דפו פרוורה (שהקלה מאוד על הכאבים שהיו לי בעת הווסת בעקבות ציסטה צלולה בשחלה הימנית) החלטתי לתת לגופי "לנוח" ולהפסיק את השימוש בזריקה. לאחר כשנה של הפסקה (ללא אמצעי מניעה כלל ) פניי החלו להתמלא באקנה שרופאת העור ציינה שהינו הורמונאל.י מדובר בעיקר בפצעים תת עוריים כואבים אך גם בפצעונים סטנדרטיים (מוגלה ושחורים..) בהמלצת הרופאה התחלתי להשתמש לפני כחודש וחצי בדיאנה ואני מרגישה שישנה החמרה במצב פניי. המצב מתסכל אותי מאוד ופוגע באיכות חיי, אני מודעת לכך שמדובר בשאלה אינדיבידואלית וכל מקרה לגופו אך אני מבקשת לשאול מה פרק הזמן הממצע שבו אמורות הגלולות להשפיע כך שניתן לראות בהטבה במצב הפנים שלי והאם יתכן שלפני הטבה עלולה לחול החמרה ולמשך כמה זמן?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה הורמונאלי - שאלה נוספת
שושי26/04/2011בהמשך ובנוסף לשאלה לגבי השפעת הגלולות (דיאנה ) האם צריך לנקז את הפצעים התת עוריים או שלא ?
ישנן קוסמטיקאיות שטוענות שחייב לנקז -ולנקות וישנן קוסמטיקאיות שטוענות שאסור לגעת בפצעים הללו.מה נכון? ובמידה ואכן אסור לגעת - כיצד הפנים יתנקו ?..
תודה מראש לכל הבהרה וסיוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)