דילול שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילול שיער
    רינת
    07/05/2011

בס"ד

שלום רב,
    ברצוני להתייעץ עם הרופאים בנוגע לבעיית השיער שלי שמטרידה אותי מאוד.

אני בחורה בת 28 בעלת שיער דק.
    עוצמת נשירת שיער לפי תקופות, לפעמים נשירת השיער עוצמתית יותר ולפעמים פחות, מהתייעצות עם אחות נאמר לי שזה נחשב מצב רגיל וטבעי.

הקרקפת שלי היא שומנית ולכן, אני חופפת את שיערי מדי יום (אם אני לא חופפת יום אחד השיער כבר מלא שמן) עם השמפו של אלביב החדש שאמור לסייע לשיקומו (ראוי לציין, שממתי שהתחלתי להשתמש בשמפו נשירת השיער פחתה). אך אני מבחינה בכך שמדי יום השיער הופך להיות דק יותר וישנם מפרצים וקרחות בשיער, דבר שגורם לשיערי להיראות דק עוד יותר.

על מנת ליצור אפקט של נפח אני מייבשת את שיערי לאחר החפיפה (לא על שיער רטוב מדי) במשך מספר דקות.

המצב הזה מתסכל אותי מאוד ואינני מבינה מדוע הוא נגרם.
    אשמח לדעת מה גורם לשיערי להגיב בצורה כזו ולדעת האם ניתן למנוע זאת.

בתודה ראש,
    רינת.

(נ.ב. ברצוני לציין, כי אני משתדלת מאוד להקפיד על תזונה נכונה ולאכול מאכלים בריאים לשיער (קינואה, בשר, ביצים, אגוזים, דגנים מלאים) ובנוסף, מקפידה על פעילות גופנית לפחות 5 פעמים בשבוע במשך 40 דק' ב"ה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילול שיער

הוספת תגובה

• דילול שיער - תגובה

ד''ר צחי שלקוביץ
    08/05/2011

רינת שלום
    המלצתי היא להבדק אצל רופא עור על מנת שיוכל להתרשם מטיב השיער וכמו כן יש לבצע בדיקת דם למספר גורמים היכולים להסביר נשירה ולבדוק האם שם טמונה הסיבה לבעיה.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך ד"ר צחי

רינת
    08/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו