מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבוריאהל09/05/2011
שלום.. אני בת 24 ויש לי סבוריאה כשנה בערך... והרופא נתן לי נרידרם לטיפול ואחרי 10 ימים של טיפול העור שלי נראה מצויין.. אך הבנתי שאסור להשתמש בו כל הזמן ולכן האדמומיות.. הנקבוביות הגדולות.. והקשקשים חוזרים... יש טיפול שאני יכולה להתמיד בו כל הזמן או כל כמה זמן אני יכולה להשתמש בנרידרם ולאיזו תקופה כל פעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות לי???
שרון13/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ15/05/2011שלם רב
נרידרם הינו תכשיר המכיל סטרואידים , אשר בשימוש קבוע יומיומי לאורך זמן,- חודשים ושנים- עלול לגרום לנזק בלתי הפיך לעור באזור הטיפול. כדי למנוע זאת, יש להקפיד על העובדה כי באופן מצטבר לאורך זמן תקופות הטפול תהינה קצרות יותר מתקופות ההפסקה שביניהן. בדרך זו , ניתן להשתמש בתכשיר לאורך שנים בלי לגרום נזק לעור.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו נלחצתי
שרון16/05/2011על כמה זמן בערך מדובר? כי אני לא רוצה לגרום לעצמי נזק ע"י ניחושים... אני יכולה להשתמש רצוף שבוע נגיד.. ולהפסיק לשבועיים?.. 3 שבועות? על איזה פרק זמן מדובר מבחינת זמן שימוש וזמן מנוחה?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להגיב לשאלה שלי?
שרון19/05/2011על כמה זמן בערך מדובר? כי אני לא רוצה לגרום לעצמי נזק ע"י ניחושים... אני יכולה להשתמש רצוף שבוע נגיד.. ולהפסיק לשבועיים?.. 3 שבועות? על איזה פרק זמן מדובר מבחינת זמן שימוש וזמן מנוחה?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/05/2011ניתן להשתמש באופן קבוע בקרם סבועור , סבוקלם או סבודיאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)