טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני סובל מיובש כרוני בשפתיים כבר המון זמן, הייתי אומר מעל שנה. לפני כחצי שנה סיימתי טיפול של 6 חודשים בראקוטן. האם יש לזה קשר והשפעה עד היום? בנוסף, יש לי הרגל ללקק את השפתיים (ממש בתדירות של פעמיים בדקה בערך) והבנתי שזה יכול להיות גורם שמייבש את השפתיים. הבעיה היא שאם אינני מלקק אותן הן ישר מתקשות לי ונסדקות וזה בלתי נסבל. כמו כן, אני מורח לעתים את השפתון הרפואי של ד"ר עור. אני חייב עזרה, אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד