מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כוויות עורמאור18/05/2011
אני בן 18, לפני כשנתיים ידידה עשתה לי פן. היא אמרה לי שהיא יודעת לעשות טוב, בזמן שהיא עשתה לי שרף לי ברמה שלא ניתן לתאר ושאלתי אותה אם זה צריך לשרוף ככה והיא אמרה לי שכן אז שתקתי כי בסך הכל אני טיפוס שלא מתלונן, עד שזה הגיע למצב שכל החדר היה עשן לבן כזהוכשהסתכלתי במראה הקרקפת הייתה אדומה. כשחזרתי הביתה שמתי לב שנוצר לי מפרץ קטן בצד אחד. אני נשבע שלפני זה לא היה לי אותו. אחרי תקופה מסוימת איכשהו מישהו עשה לי פן עוד פעם ממש שרף לי ונוצר לי עוד מפרץ אבל פחות מהקודם.
עד היום כעבור שנתיים יש לי מפרץ אחד יותר גדול. זה ממש בולט לעין מצד אחד אני פשוט נראה מקריח.
בנוסף למפרצים יש לי גם שיער דליל מאוד מקדימה וזה בדיוק האזור שהיא עשתה לי בו פן.
האם יתכן שהנזקים הללו הם בגלל הפן? ואם כן מה עושים?? האם הנזק הוא בלתי הפיך??
תודה רבה לעוזרים:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעוניין
רינה18/05/2011בוודאי! הפעולה של הפן היא בעצם לחמם את השערה, נהוג לעשות פן כ20 מ' מהקרקפת, מאחר וככול הנראה חברתך עשתה לה פן קרוב לקרקפת וחיממה על יתר את האזור, הזקיקי שיער נפגמו. בדרך כלל זה קורה כאשר הפעולה חוזרת על עצמה וללא זהירות.
עם הזמן הזקיק נפגם ויוצא החוצה,ובהמשך כבר לא יצמח שם שיער יותר.
כל פעולה שתעשה בשיער, תחליש את זקיקי השיער לכן לא כדאי לשחק איתו יותר מדיי.
אני יכולה להוסיף שגם אני ביצעתי 2 החלקות בשיער שלי והיום אני משלמת ביוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שחשוב
רינה18/05/2011אל תעשה יותר פן ותתחיל לשקם אותו..
לפעמים התוצאות הן בלתי הפיכות וחבל.
אה ואני לא רופאה אבל שמחתי לעזור (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל עשיתי פן בסך הכל פעמיים..ו..
מאור18/05/2011המצב באמת בלתי הפיך? אין משהו לעשות? יכול להיות בכל זאת שזאת התקרחות גנטית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות??
מאור21/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
מאור24/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס26/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)