כוויות עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויות עור
    מאור
    18/05/2011

אני בן 18, לפני כשנתיים ידידה עשתה לי פן. היא אמרה לי שהיא יודעת לעשות טוב, בזמן שהיא עשתה לי שרף לי ברמה שלא ניתן לתאר ושאלתי אותה אם זה צריך לשרוף ככה והיא אמרה לי שכן אז שתקתי כי בסך הכל אני טיפוס שלא מתלונן, עד שזה הגיע למצב שכל החדר היה עשן לבן כזהוכשהסתכלתי במראה הקרקפת הייתה אדומה. כשחזרתי הביתה שמתי לב שנוצר לי מפרץ קטן בצד אחד. אני נשבע שלפני זה לא היה לי אותו. אחרי תקופה מסוימת איכשהו מישהו עשה לי פן עוד פעם ממש שרף לי ונוצר לי עוד מפרץ אבל פחות מהקודם.
    עד היום כעבור שנתיים יש לי מפרץ אחד יותר גדול. זה ממש בולט לעין מצד אחד אני פשוט נראה מקריח.
    בנוסף למפרצים יש לי גם שיער דליל מאוד מקדימה וזה בדיוק האזור שהיא עשתה לי בו פן.
    האם יתכן שהנזקים הללו הם בגלל הפן? ואם כן מה עושים?? האם הנזק הוא בלתי הפיך??
    תודה רבה לעוזרים:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויות עור

הוספת תגובה

• למעוניין

רינה
    18/05/2011

בוודאי! הפעולה של הפן היא בעצם לחמם את השערה, נהוג לעשות פן כ20 מ' מהקרקפת, מאחר וככול הנראה חברתך עשתה לה פן קרוב לקרקפת וחיממה על יתר את האזור, הזקיקי שיער נפגמו. בדרך כלל זה קורה כאשר הפעולה חוזרת על עצמה וללא זהירות.
    עם הזמן הזקיק נפגם ויוצא החוצה,ובהמשך כבר לא יצמח שם שיער יותר.
    כל פעולה שתעשה בשיער, תחליש את זקיקי השיער לכן לא כדאי לשחק איתו יותר מדיי.

אני יכולה להוסיף שגם אני ביצעתי 2 החלקות בשיער שלי והיום אני משלמת ביוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שחשוב

רינה
    18/05/2011

אל תעשה יותר פן ותתחיל לשקם אותו..
    לפעמים התוצאות הן בלתי הפיכות וחבל.

אה ואני לא רופאה אבל שמחתי לעזור (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל עשיתי פן בסך הכל פעמיים..ו..

מאור
    18/05/2011

המצב באמת בלתי הפיך? אין משהו לעשות? יכול להיות בכל זאת שזאת התקרחות גנטית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול לענות??

מאור
    21/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו?

מאור
    24/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    26/05/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו