הסרת פלולות מהצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת פלולות מהצוואר
    אביב
    19/05/2011

שלום רב

על צווארי יש דיי הרבה פלולות (דיי קטנות, אבל גדלות עם הזמן)

בשנתיים האחרונות יוצאות להן פלולות נוספות והתחושה שלי ושל הסובבים שהכמות הולכת וגדלה...

הייתי אצל רופא עור שהציע לי לקחת מספרים סטריליות או אפילו קוצץ ציפורניים ופשוט לחתוך את הפלולות מה"בסיס" שלהן כמה שיותר קרוב לעור.

אני חייב לציין שזו פעם ראשונה שאני שומע על אופציה כזאת והאמת שזה דיי מפחיד אותי..

אשמח לקבל חוות דעת כללית על אופן הטיפול הזה ו/או המלצה לטיפול אחר שניתן לבצע.

כמו כן - אשמח התייחסות לעובדה שיוצאות להן פלולות חדשות (כאילו הקיימות מדביקות את העור).

תודה רבה
    אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת פלולות מהצוואר

הוספת תגובה

• הסרת פלולות מהצוואר - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    24/05/2011

לא מדובר בהדבקה אלא בנטייה גנטית ניתן להסיר את הנגעים עיי הקפאה בחנקן נוזלי צריבה בלייזר או מחט חשמלית וגם חיתוך כרורגי שמומלץ שיבוצע עיי רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא שלי לימדה אותי טריק

ר
    15/06/2011

אני קושרת חוט תפירה מסביב, חזק וקרוב לעור, ותוך יום זה הופך לשחור ונושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו