פצעי בגרות בעקבות לחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי בגרות בעקבות לחץ
    חסויה
    25/05/2011

שלום רב!
    אני בת 18 אוכלת תזונה מאוד בסיסית ובריאה (אפילו באופן מוגזם בריאה)
    ושותה הרבה מים.
    למרות אורח חיים בריא שאני חיה אני אדם מאוד מאוד לחוץ מאוד!
    ככל הנראה מהלחץ התמידי יוצאים לי מידי פעם פצעי בגרות וזה מחריד אותי, הלכתי לרופא עור והוא הביא לי משחה בשם בנזימיצין ג'ל שהיא עוזרת באופן נקודתי אבל כל פעם יוצא לי פצע מחדש( מהלחץ ככל הנראה) וזה משגע אותי ובעיקר מתסכל.
    יש לי עור מעורב ואין לי הרבה פצעים ממש מעט פה אחד שם אחד על הלחיים לפעמים ושחורים יש לי בעיקר בסנטר ובאף וגם לא רבים מידי.
    רציתי לשאול האם סבון הפנים אקניל ווש יכול להתאים לי, כלומר האם הוא לא אגרסיבי מידי לעור שלי והאם הוא יכול לעזור לי ולא לייבש לי את הפנים יותר מידי? האם אתם ממליצים עליו עבורי?

תודה רבה מראש!
    יום טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי בגרות בעקבות לחץ

הוספת תגובה

• אני ניסיתי את הסבון של פייס איט

נועה
    25/05/2011

ויש לו ריח ממש נעים והוא עוזר לפצעים, את יכולה לקנות את זה בסופר פארם, אני מניחה שזה די דומה לאקניל ווש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אלכסנדר אלטס
    26/05/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו