מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי בגרות בעקבות לחץחסויה25/05/2011
שלום רב!
אני בת 18 אוכלת תזונה מאוד בסיסית ובריאה (אפילו באופן מוגזם בריאה)
ושותה הרבה מים.
למרות אורח חיים בריא שאני חיה אני אדם מאוד מאוד לחוץ מאוד!
ככל הנראה מהלחץ התמידי יוצאים לי מידי פעם פצעי בגרות וזה מחריד אותי, הלכתי לרופא עור והוא הביא לי משחה בשם בנזימיצין ג'ל שהיא עוזרת באופן נקודתי אבל כל פעם יוצא לי פצע מחדש( מהלחץ ככל הנראה) וזה משגע אותי ובעיקר מתסכל.
יש לי עור מעורב ואין לי הרבה פצעים ממש מעט פה אחד שם אחד על הלחיים לפעמים ושחורים יש לי בעיקר בסנטר ובאף וגם לא רבים מידי.
רציתי לשאול האם סבון הפנים אקניל ווש יכול להתאים לי, כלומר האם הוא לא אגרסיבי מידי לעור שלי והאם הוא יכול לעזור לי ולא לייבש לי את הפנים יותר מידי? האם אתם ממליצים עליו עבורי?
תודה רבה מראש!
יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ניסיתי את הסבון של פייס איט
נועה25/05/2011ויש לו ריח ממש נעים והוא עוזר לפצעים, את יכולה לקנות את זה בסופר פארם, אני מניחה שזה די דומה לאקניל ווש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס26/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)