מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי טיפול בכתמים אדומים שלאחר אקנהדנה30/05/2011
שלום, טופלתי ברואקוטן וסיימתי את הטיפול לפני כחצי שנה. מאז נותרו על פניי כתמים אדומים המחייבים שימוש במייק אפ. כאשר חיפשתי על כך באינטרנט קראתי שכתמים אדומים אמורים לעבור ברוב המקרים תוך חצי שנה עד שנה, אך לפי מצב העור שלי ולפי ההכרות שלי איתו (מצטלק בקלות ולוקח זמן רב אפילו לסימנים של מכות יבשות לעבור) לא נראה לי שזה עומד להיות המצב אצלי. כשחיפשתי אופציות לטיפול מצאתי את המשחה רטאיוט אך נאמר לי שהיא כמעט ולא עוזרת. האופציה השנייה לטיפול הייתה פילינג בינוני שבשל עלותו היקרה לא מהווה אופציה עבורי כעת. לאחר חיפושים רבים, מצאתי תרופות צמחיות של רמי מור שנראו ממש כ"תרופות פלא". אני מעוניינת לשמוע האם כרופא עור שמעת ביקורות/אכזבות או הצלחות על מקרים של מטופלים שפנו לרמי מור? האם התרופות באמת עובדות או שזה רק נשמע טוב? אודה לך אם תוכל לענות לי בכנות. בנוסף ברצוני לשאול האם אתה מכיר טיפולים אחרים יעילים לכתמים אדומים שלאחר אקנה (עד כ1000 שקלים). תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי טיפול בכתמים אדומים שלאחר אקנה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס01/06/2011דנה, שלום.
תוצאות סופיות של ריפוי תראי רק אחרי כשנה מסיום הטיפול ברואקוטן.
אם גם לאחר השנה ישארו סימנים, ניתן יהיה להתאים טיפול לסוג הסימנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)