לגבי טיפול בכתמים אדומים שלאחר אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי טיפול בכתמים אדומים שלאחר אקנה
    דנה
    30/05/2011

שלום, טופלתי ברואקוטן וסיימתי את הטיפול לפני כחצי שנה. מאז נותרו על פניי כתמים אדומים המחייבים שימוש במייק אפ. כאשר חיפשתי על כך באינטרנט קראתי שכתמים אדומים אמורים לעבור ברוב המקרים תוך חצי שנה עד שנה, אך לפי מצב העור שלי ולפי ההכרות שלי איתו (מצטלק בקלות ולוקח זמן רב אפילו לסימנים של מכות יבשות לעבור) לא נראה לי שזה עומד להיות המצב אצלי. כשחיפשתי אופציות לטיפול מצאתי את המשחה רטאיוט אך נאמר לי שהיא כמעט ולא עוזרת. האופציה השנייה לטיפול הייתה פילינג בינוני שבשל עלותו היקרה לא מהווה אופציה עבורי כעת. לאחר חיפושים רבים, מצאתי תרופות צמחיות של רמי מור שנראו ממש כ"תרופות פלא". אני מעוניינת לשמוע האם כרופא עור שמעת ביקורות/אכזבות או הצלחות על מקרים של מטופלים שפנו לרמי מור? האם התרופות באמת עובדות או שזה רק נשמע טוב? אודה לך אם תוכל לענות לי בכנות. בנוסף ברצוני לשאול האם אתה מכיר טיפולים אחרים יעילים לכתמים אדומים שלאחר אקנה (עד כ1000 שקלים). תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגבי טיפול בכתמים אדומים שלאחר אקנה - תגובה

ד''ר אלכסנדר אלטס
    01/06/2011

דנה, שלום.

תוצאות סופיות של ריפוי תראי רק אחרי כשנה מסיום הטיפול ברואקוטן.
    אם גם לאחר השנה ישארו סימנים, ניתן יהיה להתאים טיפול לסוג הסימנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו