שיער מדולל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מדולל
    רינת
    10/06/2011

בס"ד

שלום רב,
    שמי רינת, בת 28.
    בעבר פירסמתי הודעה על כך ששיערי שהוא דק מטבעו והופך להיות דק ודליל יותר מדי יום, דבר שגורם לי למצב רוח ירוד.
    רופא העור בפורום המליץ לי לגשת אל רופא עור באיזור מגוריי שיבדוק את טיב השיער וימליץ לי על טיפול.
    ניגשתי אל רופאת עור והיא ביקשה שאעשה מספר בדיקות דם, לאחר שהתקבלו התשובות ניכר כי ב"ה הכל בסדר עם הבדיקות ולגבי השיער אמרה רופאת העור כי אין מה לעשות זה השיער שלי ובגלל שהוא שומני שאחפוף אותו מדי יום, הסברתי לה שאעשה כך כי אין מנוס, אך שהשיער נהיה דליל ודליל יותר וכבר מתפתחים לי מפרצים ענקיים שמביכים אותי, תשובתה לכך הייתה כי אין מה לעשות, דבר שמתסכל אותי יותר כשאני רואה איך השיער נגמר לי מול העיניים.

ראוי לציין, כי אני מקפידה לאכול נכון, משתדלת לעשות ספורט 5 ימים בשבוע ושאין לי ב"ב נשירת שיער חריגה, אך עדיין השיער מאבד בנפחו והוא הופך לדק ודליל יותר (שלא לדבר על המפרצים).

אגב, פניתי לחנויות טבע והמליצו לי על שמפו שהוא ללא SLS (שזה חומר שהבנתי שיש אותו בשמפו רגיל והוא מזיק לשיער), השימוש בשמפו גרם לשיערי להיראות נורא ולהיות יותר שומני ולכן הפסקתי לאחר מספר ימים את השימוש בו וחזרתי לשמפו רגיל. בנוסף, קראתי שיש דבר כזה שמן המפ וקניתי אותו, הפסקתי את השימוש בו לאחר כשבוע כי אני לא מסוגלת לשתות אותו (גם עם אוכל) ואני לא מרגישה שהוא גורם לי לשינוי חיובי, כי נשירה חריפה כאמור אין, אבל איבוד נפח ודילול לצערי ועוד איך.

אני מבקשת שתעזרו לי למצוא פתרון יעיל לבעייתי.

תודה רבה ושבת שלום,
    רינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מדולל

הוספת תגובה

• שיער מדולל - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    12/06/2011

המוצר היחיד שיכול לגרום לצמיחת שיער בנשים היא תמיסת מינוקסידיל שאותה יש למרוח ם\פעמיים ביום על הקרקפת תוך כדי ביקורת רופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רינת
    16/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער מדולל - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    18/06/2011

ניתץן להשתמש בתמסת מינוקסידיל באופן יום יומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו