מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפיטרייה בזמן הנקהרונית27/06/2011
שלום יש לי פיטרייה עח העור (ככל הנראה פטריית שמש כי כל כמה זמן היא חוזרת)
יש לי תינוקת בת שלושה חודשים שיונקת
בעת ההריון אמרו לי שאי אפשר לטפל בפטרת.
כעת הפטרייה התפשטה גם לידים לגב לבטן ולחזה ומבחינה אסטית אני חייבת לטפל בה שאלותיי הן:
1) אם לא מטפלים בפטריה ומחכים האם יש סכנה כלשהי?
?\2)האם מותר בהנקה טיפול בעזרת שמפו מיוחד לפטריות (ניזורל וכדומה)האם טיפול בשמפו כזה מגיע לחלב או לדם
3)אם אני משתמשת בשמפו כזה גם על החזה האם לאחר השטיפה נשאר החומר עדיין על העור ועלול להגיע לתינוק בעת ההנקה
4)איזה מבין התכשירים שיש כיום הוא מומלץ?
תודה מראש,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפיטרייה בזמן הנקה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט28/06/2011ניתן להשתמש בשמפו אגיספור או ניזורל להקציף על העור בזמן מיקלחת להשאיר 5 דקות ולשטוף למשך 7 עד 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפיטריה בעת הנקה
רונית28/06/2011אך האם תכשירים אלו לא מגיעים לדם או לחלב ? כמו כן אם אני משתמשת בהם על החזה האם אין חשש שגם אחרי שטיפה ישאר חומר וגיע לתינוק תודה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)