כתרים מונוליט בשיניים קדמיות למטה ולמעלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתרים מונוליט בשיניים קדמיות למטה ולמעלה
    לבנה
    17/06/2023

שלום רב, עשו לי 12 טיפולי שורש ושיופים והנחת כתרים כרגע עם כתרים זמניים פלסטיק עליי. 6 שינים קדמיות למטה ו 6 למעלה. כעת צריכה לתת לרופא הערות לשינויים לפי רצוני. הטכנאי הציע לי לעשות עוד 2 שינים מכל צד שיראה יותר כי יש לי שם סתימות מהעבר וזה נראה שיניים עם סתימות שחור. יכול להיות שלפני 20 שנה עשו לי שם שורש אני לא זוכרת . השאלות שלי
    1. האם עשו לי שורש לפני 20 שנה אפשר לראות בצילום ואולי לחסוך את הטיפול שורש כרגע?
    2. האם לעשות טיפול שורש ושיוף השן לקטנה מאוד כדי להניח כתר זה "הצלת שיניים לעתיד". כי הן שיניים עם סתימות אבל השאלה אם כדאי כבר עכשיו לעשות את הכל מןנוליט אחיד או שאם יעשו לי את הכתרים איימקס מונוליט כעד בעתיד לא תהיה בעיה לעשות עוד שיניים בצדדים...? או שעדיף שיהיה בגשר אחד אחיד? אם כבר עושים אז לעשות עוד 8 שיניים זה יוצא בצדדים לחיןך מןשלם.האם זה בעייתי לאחר מכן לעשות התאמה או שבאמת עדיף כבר עכשיו לטפל בהן גם? או שאולי לגעת בשיניים מטופלות ולעשות שוב שורש ושיוף זה להרוס את השיניים הקיימות. אני לא בטוחה כמה הו חזקות הן קטנות ועם סתימות ורואים אותן בחיוך. אשמח לדעתך תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתרים נוספים מצידי הכתרים ב 6 שיניים קדמיות למטה ולמעלה

לבנה
    17/06/2023

שאלה נוספת בבקשה..האם לא עדיף לבצע ציפויים במקום כל ההליך של שוב שורש ושיוף השן וכתר.? הרופא טוען שזה לא יחזק מעמד..ושאלה נןספת אם יקרה משהו לאחד הכתרים האם לא עדיף שזה ישאר כתרים 6 מחןברים ולא 10 למעלה ולמטה? או שמא כן עדיף כמו שממליץ כבר לעשות 10 ביחד בגשר.
    אם יקרה משהו בעתיד לאחד הכתרים אז צריך להחליף את כל ה 10 יחד? אחד..מאשר אחרי זה 2 בנפרד מכל צד..תודב רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתרים נוספים מצידי הכתרים ב 6 שיניים קדמיות למטה ולמעלה

לבנה
    17/06/2023

שאלה נוספת בבקשה..האם לא עדיף לבצע ציפויים במקום כל ההליך של שוב שורש ושיוף השן וכתר.? הרופא טוען שזה לא יחזק מעמד..ושאלה נןספת אם יקרה משהו לאחד הכתרים האם לא עדיף שזה ישאר כתרים 6 מחןברים ולא 10 למעלה ולמטה? או שמא כן עדיף כמו שממליץ כבר לעשות 10 ביחד בגשר.
    אם יקרה משהו בעתיד לאחד הכתרים אז צריך להחליף את כל ה 10 יחד? אחד..מאשר אחרי זה 2 בנפרד מכל צד..תודב רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו