מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתמי שמשרותי28/08/2011
היי, אני בת 30 ויש לי כתמי שמש על המצח (אולי פיגמנטציה) שהם די בולטים, כי אני מאוד בהירה. יש גם חלק קטן שנראה כאילו יש בו כתם לבן.
האם עדיף לטפל אצל רופא עור או אצל קוסמטיקאי פרא-רפואי?
התייעצתי גם עם רופא עור (שאמר שיתן לי מישחה בחורף) וגם עם קוסמטיקאי שאמר שצריך טיפול משולב במרפאה+תמיכה. מה עדיף?
הקוסמטיקאי עובד עם מוצרים של חוה זינגבוים - האם אתן מכירות אותם? האם הם מומלצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתמי שמש - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר28/08/2011אני לא יכולה לבחור בשבילך בעל מקצוע כי לא בדקתי אותך וגם לא מכירה את המטפלים שלך. באופן כללי פיתרונות טובים לכתמים אפשר למצוא בתחום הרפואה או הקוסמטיקה. הקוסמטיקה מוגבלת בריכוז החומרים הפעילים שמותר לשים בתוך המוצר ואצל הרופא זה יותר גמיש כי הוא מחליט על ריכוז לפי שיקול דעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
רותי29/08/2011אוקי. נכנסתי לעמוד של המרפאה לטיפולים פוטודינמיים באסף הרופא וראיתי שאתם מטפלים גם בכתמי שמש.
תוכלי לומר לי מה ההבדל בין הפעולה של משחה להסרת כתמים שנותן רופא עור לבין הטיפול הפוטודינמי שאתם עושים במרפאה?
אני קצת מבולבלת ולא יודעת מה עדיף לי.
האם אפשר להגיע אליך דרך קופ"ח מכבי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה נוספת - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר02/09/2011יש סוגים שונים של כתמי שמש, ולכל אחד הטיפול העדיף עבורו. אם תגיעי לבדיקה באסף-הרופא אוכל לאמר אם מתאים לכתמים שלך טיפול פוטודינמי או קרם מבהיר, או טיפול אחר, וגם תקבלי הסבר מתאים. הבדיקה הראשונית נקבעת בטלפון 08-9779981 ואין צורך בט.17 או בתשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי שמש
מיטל21/09/2011אני שמעתי שלאסתי לאודר יצא תכשיר חדש שנקרא אילומיניישן לפנים והוא מטפל בכתמי שמש, אדמויות בעור וכו'.. ככה שזה יכול להתאים לך וזאת גם חברה מוכרת ואיכותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)