כתמי שמש

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כתמי שמש
    רותי
    28/08/2011

היי, אני בת 30 ויש לי כתמי שמש על המצח (אולי פיגמנטציה) שהם די בולטים, כי אני מאוד בהירה. יש גם חלק קטן שנראה כאילו יש בו כתם לבן.

האם עדיף לטפל אצל רופא עור או אצל קוסמטיקאי פרא-רפואי?

התייעצתי גם עם רופא עור (שאמר שיתן לי מישחה בחורף) וגם עם קוסמטיקאי שאמר שצריך טיפול משולב במרפאה+תמיכה. מה עדיף?

הקוסמטיקאי עובד עם מוצרים של חוה זינגבוים - האם אתן מכירות אותם? האם הם מומלצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי שמש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי שמש - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    28/08/2011

אני לא יכולה לבחור בשבילך בעל מקצוע כי לא בדקתי אותך וגם לא מכירה את המטפלים שלך. באופן כללי פיתרונות טובים לכתמים אפשר למצוא בתחום הרפואה או הקוסמטיקה. הקוסמטיקה מוגבלת בריכוז החומרים הפעילים שמותר לשים בתוך המוצר ואצל הרופא זה יותר גמיש כי הוא מחליט על ריכוז לפי שיקול דעתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

רותי
    29/08/2011

אוקי. נכנסתי לעמוד של המרפאה לטיפולים פוטודינמיים באסף הרופא וראיתי שאתם מטפלים גם בכתמי שמש.

תוכלי לומר לי מה ההבדל בין הפעולה של משחה להסרת כתמים שנותן רופא עור לבין הטיפול הפוטודינמי שאתם עושים במרפאה?

אני קצת מבולבלת ולא יודעת מה עדיף לי.

האם אפשר להגיע אליך דרך קופ"ח מכבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    02/09/2011

יש סוגים שונים של כתמי שמש, ולכל אחד הטיפול העדיף עבורו. אם תגיעי לבדיקה באסף-הרופא אוכל לאמר אם מתאים לכתמים שלך טיפול פוטודינמי או קרם מבהיר, או טיפול אחר, וגם תקבלי הסבר מתאים. הבדיקה הראשונית נקבעת בטלפון 08-9779981 ואין צורך בט.17 או בתשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמי שמש

מיטל
    21/09/2011

אני שמעתי שלאסתי לאודר יצא תכשיר חדש שנקרא אילומיניישן לפנים והוא מטפל בכתמי שמש, אדמויות בעור וכו'.. ככה שזה יכול להתאים לך וזאת גם חברה מוכרת ואיכותית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו