מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצעיםש12/09/2011
שלום מספר שאלות לי אליכן
הנני בת 28 בעלת פנים שחומות לפני 8 שנים סבלתי מאקנה לקחתי רקוטאן וזה עבר לי
עכשיו התחילו לצוץ לי כמה פצעונים שעושה רושם שהם מתרבים ולא עומדים לעזוב
וכל זה לאחר שבחודשיים האחרונים התחלתי סוף סוף לטפל בעור
אני שמה כל יום קרם הגנה לפנים מנקה את העור בסוף היום ושמה קרם לחות של ניטרוג'ינה האם הפצעים הגיעו כי התחלתי דווקא להתעסק עם העור?
ויכול להיות שחימצון שערות הפנים (בבלנדר) גם גרם להם לצוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שבחודשיים האחרונים אני
ש12/09/2011שותה בקבוק בירה ליום יכול להיות שזה מזה גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פצעים - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר14/09/2011גילית בעצמך את התשובה. בגלל שאת מורחת קרמים יוצאים לך פצעים. באנשים כמוך עם עור שמן ונוטה לאקנה אסור לשים קרמים: הם חוסמים את הנקבוביות, ומעודדים התפתחות חידקים. תחזרי להרגלים הקודמים וכנראה הפצעים יעלמו. בשביל הגנה נגד שמש, עדיף לך כובע רחב שוליים ומשקפי שמש. לגבי הבירה תצטרכי להפסיק לשבועיים ולבדוק מה קורה, יש אנשים שיש להם רגישות אישית למאכל מסוים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)