שלום

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שלום
    נועם
    20/01/2008

שמי נועם ואני בת 19 וחצי.
    מכיתה ה'-לפני 8-9 שנים היה לי אקנה. בין כיתה ה' לח' עברתי קצת טיפולים קוסמטיים אצל אותה קוסמטיקאית, אבל רק פעם בכמה חודשים.. לא במינונים גבוהים בכלל.
    בכיתה י' מצבי החמיר והיה לי אקנה על כל המצח והסנטר...והמון שחורים. אבל אף פעם לא היו לי פצעים על הלחיים או על הרקות.
    החלטתי בכיתה י' להשתמש ברואקוטן, הלכתי לרופאת עור שאישרה שעליי לקחת רואקטן. לקחתי את התרופה רק במשך חודש אחד- לא יכולתי לסבול את היובש בשפתיים ובעור ואת העובדה שמעור הפנים שלי רק יוצאים יותר פצעים(אומרים שככה זה בהתחלה, שהעור מנקה הכל). וגם כל ההפחדות על התרופה הנוראית ועל הכבד ועל כמה זה לא בריא.
    תוך כדי הטיפול קרה נס לא יאמן- נוצרו לי פצעים בלחיים, כתמים, שהופכים לצלקות מיום ליום. מין כתמים שעדיין יוצאים מהם פצעים לפעמים, ולפעמים הם מאוד אדומים ולפעמים פחות.
    המצב רק מחמיר מיום ליום.
    עברו מכיתה י' 4 שנים בערך והמצב של הכתמים האלו מחמיר, למרות שכבר אין לי המון פצעים רגילים..
    ידוע לי ואני מאמינה שיש קשר הדוק בין מצבי הנפשי הלחוץ לבין העור, וגם התזונה, ובכל זאת הייתי שמחה למצוא איזשהו פתרון.
    שכחתי לציין שניסיתי גם חודשיים אצל הומאופת לפני שלקחתי רואקוטן. וכשלפני כמה חודשים הלכתי לאותה רופאה שנתנה לי את המרשם של הרואקוטן, היא טענה שלא מתאים לי בכלל רואקוטן ושהפצעים שלי (???מה עם הצלקות?)הם הורמונליים. היא המליצה לי לקחת גלולות(שזה בריא בדיוק כמו רואקוטן)וכשעשיתי בדיקות דם , הרופא נשים אמר לי שאין לי שום בעיות הורמונליות ושהכל לפי הנורמה.
    שמעתי על כל מיני טיפולים חיצוניים ...כמו אולטרה כחולה.
    הייתי מאוד רוצה, אם תוכלי בבקשה להפנות אותי למקומות של מומחים שיכולים לתת לי פתרונות. למכונים שהם אמינים לרפואת עור.
    כיום הפצעים העיקריים שלי הם באזור הסנטר ובתחילת הצוואר, פצעים שלוקח להם המון זמן להיעלם, כמו מין גולות קטנות.
    אשמח מאוד אם תייעצי לי על מרפאות או רופאים שהם אמינים בעיניך...אם אפשר באזור הצפון-מה טוב...
    בתודה מראש
    נועם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה טורדני

ד''ר סמדר שרייבר
    22/01/2008

שלום נועם
    למרות שהרבה רופאים יגידו שאין קשר מנסיוני ועדויות של מטופלים וגם עבודת מחקר שפורסמה על מוצרי חלב יש מאכלים שכדאי לבדוק אם לך באופן אישי גורמים החמרה באקנה. אם כן עדיף לך להמנע מהם:
    חלב ומוצריו- פרות מוזרקות הורמונים ואנחנו מקבלים אותם במזון. אם את אוהבת מוצרים אלו עדיף להשתמש בעיזים וכבשים שאינן מקבלות הורמונים.
    שוקולד ומוצריו- גלידה, עוגה, וכו'
    אוכל שמן מאד כגון ג'חנון ובורקס.
    פיצוחים כולל אגוזים גרעינים וכל השאר.

יופי שהבדיקות ההורמונליות שלך תקינות, חשוב לדעת.
    האם אולטרא סאונד שחלות גם תקין? כדאי לשלול שחלות פוליציסטיות שקשורות באקנה.

כדאי לך לקרוא קצת יותר על הטיפולים הפוטודינמיים שאני מבצעת באסף הרופא לאקנה. תוכלי להכנס לאתר שרשום בראש הפורום ושם יש מאמר בנושא ותמונות. תוכלי להגיע לבדיקת התאמה (ללא תשלום) דרך הטלפון שלמעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו